Új szállások az újévre

 In Legfrissebb hírek, Uncategorized

ELŐSZÖR IS: MINDEN OLVASÓMNAK – VOLT ÉS LEENDŐ UTAZÓNAK – BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJÉVET KÍVÁNOK!

Az ünnepek – és a téli szabadság – alatt érdemes újra és újra átnézni a Szállásajánlatok oldalt, mert folyamatosan frissítem és bővítem. Mindenekelőtt – ahol már megkaptam – átírtam az árakat a 2011-es szezonra. Általánosságban mondhatom, hogy nagy változások nincsenek. Bár a turizmus kezd kilábalni az elmúlt évek kríziséből – nagyon jók az előfoglalási adatok a jövő évre – , a szállásadók (az okosabbak) azért még nem isznak előre a medve bőrére, és főleg nem reszkírozzák nagyon az áremelést. Egy-két kapcsolatommal közösen is átbeszéltük a tavalyi év tapasztalatait, és újragondoltuk a promóciós időszakokat a magyar vendégek utazási szokásait figyelembe véve. Ezért fontos tudni, hogy a honlapon leírt árak változhatnak, de persze csak pozitívan, mármint hogy az utazók számára kedvezően. Tehát a hivatalos ár ugyan az, ami a honlapomon olvasható, de mindig érdemes egy e-mailben külön rákérdezni az aktuális ajánlatra, mert az a foglaltság – és egyéb – tükrében csökkenhet.

Másik fontos újdonság, hogy – amint ígértem – az újévre bővítem a szállásajánlatokat, és ennek első eredményei már olvashatók. Jellegében próbálok a jól bevált típusoknál maradni – pl. birtok, vendégház, agriturismo… Leginkább a helyszíneket bővítem, mert sokan kedvelik a riviéra délebbi részeit, vagy éppen megosztanák két hét nyaralásukat a tengerpartra és a belsőbb vidékekre, és ez utóbbiból is hiányos volt a kínálatom. Ennek érdekében sokat utazgattam ezen a télen, hogy megtaláljam a megfelelő ajánlatokat, és személyesen is levizsgáztattam mindegyiket. Azért az újdonságok között is elsősorban a saját vidékemre, a tengerpartra koncentrálok majd, hiszen itt is bőven van még lehetőség. Ezeket is mind sűrű szűrőn eresztem át, és továbbra is törekszem a már meglévő kapcsolataim révén az újakat megtalálni, hisz a megbízhatóságban és hatékony kapcsolattartásban is ez a megnyugtató.

Kellemes olvasgatást és válogatást tehát mindenkinek, igyekszem minél gyorsabban elkészíteni az új oldalakat. Ja, és még egy újdonság: egyre szebben bővül a honlap angol változata, ezért mindenkit, aki elégedett a honlapommal kérek, ajánlja külföldi ismerőseinek is. Címe: WWW.TOSCANA-RIVIERA.COM

Köszönöm!

Recommended Posts

Leave a Comment