Kedvezményes strandbérlet a Toscana Utazással

 In Legfrissebb hírek, Uncategorized

Nincs mese, most már ilyesmivel is foglalkoznom kell!!!

Egyre színesebb a paletta, amelyen a Toscana utazás olvasói a segítségemet, közbenjárásomat kérik. Ez nagyon jó dolog, számomra csak azt bizonyítja, hogy egyre nagyobb a bizalom irányomban. Itt is megragadom az alkalmat, és köszönöm mindenkinek!

Az igények pedig egyértelműen magukkal hozzák az eredményeket is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy – legalábbis a szűk környezetemben, tehát az Etruszk Riviérán – a szállásadók, vendéglátók, és egyéb szolgáltatók is egyre inkább felismerik a magyar vendég értékét, tehát a Toscana utazás honlap – és jómagam – “erejét”. Ma már senkinek nem kell “könyörögnöm”; ismernek a vidéken, és mindenkit érdekel, vonz a lehetőség, hogy valamilyen szinten felkerüljön a honlapra. A magyar honlap híre szájról – szájra jár, és sokan maguk keresnek meg ajánlatokkal. Én persze továbbra is VÁLOGATOK (ezt nagyon fontosnak tartom hangsúlyozni), a magam elvárásai szerint. Nem az a cél tehát, hogy minél többen, hanem hogy minél jobbak kerüljenek a kínálatomba…

A kedvezményes strandbérlet egyrészt jó ideje megfogalmazódott már az utazóim körében is, mint igény, szinte mindenki kér tanácsot, ötletet, hová menjen fürdőzni, hol alkalmas gyerekekkel strandolni, stb… De büszkén mondhatom, hogy Cecina magasan egyik legszebb strandja, a Delfin strand, maga keresett meg, és ajánlotta fel az együttműködését. Azért is, mert az elmúlt években gyakran küldtem ide vendéget, és mindig kölcsönös volt az elégedettség… Az Il Delfino strand – és étterem, valamint éjszakai szórakozóhely – tulajdonosa a következőt ajánlotta fel a Toscana Utazás olvasóinak:

– kedvezményes strandbérlet (és napijegy!!!) az egész szezonban (kivéve a Ferragosto hetén: augusztus 10-17 között). A kedvezmény mértéke 10%

– kedvezményes fogyasztás ebéd- és vacsoraidőben egyaránt a kiváló – és nagyon jóhírű – a’la carte éttermében. A kedvezmény mértéke 10%.

A kedvezmény kihasználásához tőlem kell igazolást kérni. Én ezt az igazolást mindenkinek nagyon szívesen megadom, legyen bár az én utazóvendégem, vagy egyszerűen csak olvasóm, aki másképp szervezi szállását, nyaralását. A Delfin strandért tűzbe teszem a kezem… És akkor néhány szóban a strandról: a Cecinától északra lévő, híres Le Gorette parszakaszon található, ahol nagyon apró kavicsos a strand. A partszakaszon nincs autóforgalom, csak azok hajthatnak be, akik a fizetős strandokra járnak, de ezek közül is csak néhánynak – többek között a Delfinnek – van saját parkolója. Itt jegyzem meg: a napi-, heti árakban a parkolás is benne van, ez az Etruszk Riviérán nagyon nagy dolog, és főleg kisgyerekekkel van nagy jelentősége (nem kell sokat sétálni, cipekedni, stb…). A levegő ennek következtében nagyon tiszta, a partszakasz természetesen Kék zászlós, a vízminőség kiváló, a háttérben a csodálatos, hűsítő pineta.

A Delfin strandon napernyők bérelhetők 2 napozóággyal, az árak erre vonatkoznak. Az igényesebbeknek többszemélyes, elegáns, kényelmes szaletlik a hátsó sorban. A jegyárban benne van a mellékhelyiség, a hidegvizes zuhany, öltöző használata, a melegvizes zuhanynak külön költsége van. A strand területén két kisebb bár, hideg üdítőkkel, jégkrémekkel, finom koktélokkal. A csodálatos, tengerre nyíló, teraszos étteremnek van egy önkiszolgáló része is, ahol ugyan a menü valamivel egyszerűbb, de kiváló, és mindig friss halételeket lehet fogyasztani jó áron (a 10% kedvezmény az önkiszolgáló részen nem jár!).

Az a’la carte választéka mindig idény szerint változik.  A Delfin szakácsa messzeföldön híres, nagyszerűen kombinálja a szezon halválasztékát az idényzöldségekkel, és persze a tésztákat, salátákat, sőt pizzákat is leginkább a tenger gyümölcseivel kínálja. Őszintén mondom, annak is érdemes egyszer kipróbálni e kiváló éttermet, aki amúgy nem a strand vendége. Aki pedig az éjszakai szórakozásra vágyik, különleges élmény lehet a Riviéra legszebb tengerparti diszkója, hisz ez a csodálatos hely éjszakánként a zenének, és a táncolni vágyóknak nyújt mesés színteret.

A Delfin strand napközben kifejezetten ajánlott családosoknak. Az én pici gyerekeim pl. kimondottan szeretik, én pedig biztonságosnak érzem, mert a víz elég sekély, és nem hirtelen mélyül. Nincs nagy tömeg, és főszezonban egy kis animáció is van. Ha megéheznek, a gyerekekkel sokkal kényelmesebb – lazább – az önkiszolgáló étterem, nem kell “feszengeni”, ha a gyerekek szaladgálni akarnak, és nem jólnevelten, csendben ülni az asztalnál… Az aprókaviccsal kevert homok sokkal népszerűbb a gyerekek körében, mert nem ragad rá annyira a kis testükre, viszont a kövek sem vágják a lábukat, és kevésbé forrósodnak át. Egy szó, mint száz, én már elég rutinos vagyok ebben egy 7 és egy 2 éves gyermekkel, nem véletlenül járok ide….

Akit tehát érdekel a helyszín, és kihasználná a kedvezményt, csak küldjön egy e-mailt, és már kapja is az igazolást. Jó strandolást!!!

A Delfin árai 2014-ben:

heti bérlet: májusban 70, júniusban és szeptemberben 100, júliusban 150 Euro/hét, augusztusban csak napijegy lehetséges.

Napijegyek: májusban és szeptember 16-tól minden nap 15 Euro. Júniusban és szeptember 1-15 között hétközben 18, hétvégén 25 Euro. Június 28 – augusztus 1 között hétközben 23, hétvégén 30 Euro. Augusztus 2 – 8 és augusztus 25 – 31 között hétközben 25, hétvégén 30 Euro. Augusztus 9 – 24 között minden nap 35 Euro. Felhívom a figyelmet, hogy a PÉNTEK már hétvégi napnak számít!!! És ami a legfontosabb: ezekből az árakból jön le a 10% kedvezmény a Toscana Utazás voucherével!!!

Recommended Posts

Leave a Comment