Wi-fi FREE!!

KÖZEPESEN MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

A Rimigliano – természeti védelem alatt álló – tengerparttól mindössze 2 km-re, dús növényzetű parkban bújik meg ez a szép residence. A tenger felé a legközelebbi település San Vincenzo, bájos sétálóutcájával, modern sporthajó kikötőjével nagyon kedvelt tengerparti nyaralóhely az Etruszk Riviérán. Kellemes esti séták színhelye, kiváló vendéglőkkel, sikkes butikokkal, ínycsiklandó fagylaltozókkal. Nappal nyüzsgő kisváros, vasútállomással (Róma, Pisa, Livorno, Firenze… felé), néhány fizető stranddal, és a szigetvilág felé induló kirándulóhajók kikötőjével.
san vincenzo
Toszkánát sokféleképpen képzeli el az idevágyó. Merthogy sokféle képet is lát róla. A legjellegzetesebbek valami földöntúli nyugalmat sugároznak, amely persze ámulatba ejti az embert, de azért a nyaralását nem feltétlenül ebben a nyugalomban, intimitásban képzeli el, főleg ha gyermekei is vannak. A residence-ben sétálgatva Toszkána minden színét és illatát megkapjuk, hisz hozzáértő kezek gondozzák nap mint nap a gazdag parkot, ugyanakkor érezzük azt a kellemes zsibongást, amely igazán izgalmassá teszi a külföldi nyaralást. A különböző nyelvek bábeli zűrzavarát, az ismeretlen étkek sokféle illatát, a “sokszínű” gyerekcsapat vidám nevetgélését a játszótéren, és az ismerkedést, barátkozást a medence napozóteraszán.
fiori
verde
Az üdülőfalu gazdái – nem túlzás – profi vendéglátók. Az évek alatt folyamatosan, a már kitapasztalt vendégigények szerint bővítették szálláskínálatukat. Ennek köszönhetően az apartmanok – egymástól jól elkülönülő blokkokban – elég sokfélék. Alapvetően kettő-, három-, négy- és hatszemélyes lakterek, de van egy-két bővíthető típus is, pl. két, egymás melletti apartman egybenyitásával, baráti családoknak, vagy társaságoknak.
case a schiera
colonica gr2
colonica picc2
casa picc mono
A legintimebb környezetben az egylégterű, kétszemélyes apartmanok állnak a párok rendelkezésére. Alig 3-4 szomszédos apartman egy – a fák és leanderek között megbújó – csendes szeletében a rezidencia kertjének. A tágas nappaliban kétszemélyes, szétnyitható kanapéágy, Tv, széf, étkezőasztal és főzősarok. Utóbbiban gáztűzhely, mikrohullámú sütő, mélyhűtő rekeszes hűtőszekrény, edényzet főzésre és étkezésre. Igény esetén amerikai kávéfőzőt és vízforralót is tudnak biztosítani. A fürdőszoba zuhanyfülkés, hajszárítóval felszerelt. A kellemes terasz asztallal, és székekkel ellátott, lehetőséget adva a külső étkezésekre. Néhány apartman mozgássérültek fogadására is alkalmas. Plusz költségen az apartmanok egy-egy pótággyal, vagy kisággyal is kiegészíthetők gyermekek részére.
casa gr mono
interna mono
cucina mono
A rezidencián legnagyobb számban kétlégterű apartmanok bérelhetők, ezek többféle típusúak. Kizárólag gyermekes családok vehetik igénybe, 4 felnőtt számára nem alkalmasak. Néhányukban franciaágyas hálószoba, és a nappaliban egy fotelágy (ezek háromszemélyesek), vagy egy kétszemélyes, szétnyitható kanapéágy (ezek négyszemélyesek). A berendezés rusztikus: étkezőasztal, felszerelt konyha (részleteiben megegyeznek a kétszemélyesekével), zuhanyzós fürdőszoba. A legtöbb apartman egy pótággyal, vagy kisággyal kiegészíthető (gyermekek számára) plusz költségen.
BB camera copia
BB soggiorno copia
BP camera
BP cucina
A kétlégterű apartmanok – méretüktől függetlenül – többféle épületben helyezkednek el. EGy részük az ún. apartmanházakban, ezekből kettő van, egy nagyobb, és egy kisebb, mindkettő emeletes. Az emeleti apartmanoknak nincs saját teraszuk, ezek ára valamivel alacsonyabb. A földszintesek egytől-egyig rendelkeznek saját, teraszként kialakított külső térrel, kerti bútorokkal, emiatt az áruk magasabb. Ugyanezekben az apartmanházakban helyet kapott egy-két egylégterű, kétszemélyes apartman is, ezek galériásak, felszabadítva a nappalit a franciaágytól.
colonica gr1
colonica picc1
Méretükben – és arukban is – a legnagyobb kétlégterű apartmanok sorban, egymás mellett helyezkednek el. Mindegyiknek saját terasza van, asztallal, székekkel, nyugággyal. Stílusuk modern, berendezésük és felszereltségük megegyezik a fenti apartmanházakban leírt, hasonló, kétlégterű kategóriával.
BC fila
BC camera
BC soggiorno
BC terrazza
A háromlégterű apartmanok 5-, és 6 személyesek. Két hálószobájuk van, egy franciaágyas és egy kétágyas. Ezen kívül a nappaliban található egy kétszemélyes, szétnyitható kanapéágy, de az is lehet, hogy egy-egy fotelágy van a két hálószobában. Étkező, konyha (felszereltsége mint fentebb, a kisebbeknél) és zuhanyzós fürdőszoba. A hatszemélyes apartmanok mind terasszal is rendelkeznek, akár az apartmanházak földszintjén, akár az apartmansorban találhatók. Áruk is megegyezik, elhelyezkedésüktől függetlenül.
TC fila
TC cameraTC camerina
TC soggiorno
A rezidencián heti – szombati – turnusok vannak, a minimum foglalási idő 1 hét. Minden apartman bérleti díja tartalmazza a rezsit: gáz-, víz- és áramfogyasztást, egyszeri takarítást, parkolást, medencehasználatot, Wi-fit (a kijelölt területeken), ágyneműhuzat- és törülközők használati díját. Plusz költség – igény esetén – a légkondícionálás, és – szükség esetén – a fűtés.
május 27 – június 17 és szeptember 2 – 23 között: 332,50 – 352,50 Euro a két- és háromszemélyes, 393 – 446 – 539 Euro a négyszemélyes, és 559 – 659 – 672 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja (mérettől és típustól függően) egy hétre.
június 17 – július 1 között: 452 – 512 Euro a két- és háromszemélyes, 559 – 598,50 – 719 Euro a négyszemélyes, és 745 – 832 – 852 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja egy hétre.
július 1 – 8 és augusztus 26 – szeptember 2 között: 578,50 – 645 Euro a két- és háromszemélyes, 705 – 785 – 891 Euro a négyszemélyes, és 925 – 1051 – 1098 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja egy hétre.
július 8 – 29 között: 785 – 832 Euro a két- és háromszemélyes, 931 – 1051 – 1137 Euro a négyszemélyes, és 1177 – 1239 –  1390 – 1443 – 1463 – 1519 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja egy hétre.
július 29 – augusztus 19 között: 864,50 – 918 Euro a két- és háromszemélyes, 1024 – 1137 – 1231 – 1295 Euro a négyszemélyes, és 1372 – 1533 – 1582 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja egy hétre.
augusztus 19 – 26 között: 679 – 751,50 Euro a két- és háromszemélyes, 805 – 885 – 991 – 1043 Euro a négyszemélyes, és 1078 – 1239 – 1281 Euro az öt- és hatszemélyes apartmanok bérleti díja egy hétre.
A pótágyak ára – ahol az megengedett – 49 Euro/hét.
A foglalást 30% előleg banki átutalásával lehet megerősíteni.
Háziállatokat nem lehet a rezidencia területére hozni.
piscina grande
piscina piccola
A rezidencián két medence van, az egyik kimondottan a gyermekek Paradicsoma csúszdákkal, ugrálóvárral, játékokkal. A hatalmas parkban több ponton játszótér, és egyéb szórakozási lehetőség a gyermekeknek: röplabda, kosárlabda, kispályás foci, ping-pong asztalok, a szomszédos ültetvényes erdőben séta- és jogging lehetőség. A rezidencia pizzeria/éttermében reggelizni is lehet, és félpanzió is rendelhető. Ez utóbbi ára 20 Euro/nap/felnőtt, 10 Euro/nap/gyermek, és akár a helyszínen is megrendelhető (ha valaki inkább először kipróbálná), minimum 3 napra.
mare
A rezidencia nem csak San Vincenzóhoz van közel, de az ellenkező irányban Venturinához is, a híres, termálvároshoz, melynek egész évben nyitott, melegvizes tava a Calidario tó. De autóval alig néhány perc alatt elérhetők a Baratti-öböl legszebb strandjai is, a dombtetőn Populonia mesés kastélyával, és etruszk skanzenjével. Campiglia Marittima, Suvereto, Sassetta, Bolgheri, vagy Massa Marittima csak néhány a csodás középkori települések közül, melyek mindegyike látogatásra érdemes. De kényelmes autós kirándulások helyszínei lehetnek innen a nagyobb toszkán városok is: Pisa, Firenze, Siena, Grosseto…
foto
FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM
Venturinában az idegenforgalmi adó mértéke: 1 Euro/fő/éjszaka. Készpénzben kell megfizetni!