Wi-fi!!

KÖZEPESEN MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

A csodálatos toszkán dombok ölelésében, Cecina város és a mesésen szép középkori falucska, Casale Marittimo között, félúton bújik meg a residence. A lépcsőzetes építkezésnek köszönhetően az apartmanok nagy része, és a vendéglátó egységek tágas teraszai is lenyűgöző panorámát nyújtanak nem csak a környező lankákra, de a tengerre is. A tenger egyébként alig 9 km, akár Marina di Cecina, akár Marina di Bibbona partjait preferáljuk. A legszebb szakasz pont a két település közötti, kb. 5 km hosszan elnyúló szűz tengerpart, szabadstrand (dog beach-csel egy részén!!!)
cecina-bibbona A toszkán vidékre jellemző dús növényzet gazdagítja a residence varázslatos parkját, mely a legelső virágtól az utolsó olaj-, és fenyőfáig értő kezekről, és odaadó kertész szívről tanúskodik. Amerre csak az ember sétál hatalmas, a szívárvány színeiben pompázó oleánderek, orgonafák, illatozó rózsabokrok, impozáns muskátli-tenger, és sok-sok apró, színes virág. Az apartmanok intimitását gondosan nyírt sövény és fák biztosítják.
fila B4, A3fila B5barbecuepiscina dal bar A rezidencia üzemeltetői – nem titkoltan – a családokat részesítik előnyben, figyelmük úgy az új beruházásokban, a biztonsági előírások szigorú betartásában, mint pl. az apartmanok klasszikus berendezésében az ő kényelmüket szolgálja. A gyermekszobákban emeleteságy (kiságyat bárkinek ingyen szolgáltatnak), a két nagy medenceparkban külön-külön gyermekmedence, játszóterek, sportpályák, családi programok és egész napos gyermek animáció várja az apró- és nagyobb gyermekeket. Az animáció keretein belül mini disco, sportversenyek, gyermek club, közös pizzázás, splash dance és acqua gym a medencében.
minigaiavillagepiscina con barpiscina VG dalle piantecena con animatori A rezidencia 58 apartmanja szép, toszkán stílusban épült, melyek között a 2 személyes studiótól a 6 személyes, nagycsaládot is befogadni képes apartmanokig található választék. Az apartmanok mindegyike tágas nappalival, tökéletesen felszerelt konyhával rendelkezik úgy főzésre (sütő nélküli gáztűzhellyel), mint étkezésre. A nagyobbak akár két balkonnal is bírnak, némelyikről csodálatos tengeri panorámában gyönyörködhetnek a lakók. A földszinti apartmanok teraszán, de az emeletiek balkonjain is kényelmes reggeliket, vacsorákat tölthetnek el a családok.

A toszkán konyha remekeivel, kiváló hús- és halételekkel várja vendégeit a neves Robin Hood étterem, ahol heti rendszerességgel toszkán estet is rendeznek. Könnyedebb, házias ételeket, tésztákat, salátákat és kiváló pizzát kínál a pizzéria, amelynek kellemes kerthelyisége a családok egyik kedvenc helyszíne. A Pavillon bár nemcsak kiváló koktélokat szolgál fel a medence melletti napfényes teraszon, de időnként kiváló programokkal, élőzenével is szórakoztatja vendégeit.
robin hoodcacciuccopizzaterrazza bar Két medencepark, úszó-, gyermek- és élménymedencével, úszómesterekkel, animációval. A bárokban hideg-, melegételek, fagylaltok, üdítőitalok, ínycsiklandó koktélok és persze a kiváló olasz kávé és cappuccino, melyekből a vendégeknek sosem elég…
piscina casetta 011piscina VG palmatennis A residence vezetése az utóbbi években egyedülálló árstratégiával állt elő elsősorban az elő- és utószezon népszerűsítésére: egy az egyben megfelezte az árakat. Toszkána a Húsvét – Pünkösd közti időszakban csodálatosan szép, de a gyermekes családoknak ez iskolaidőszak, ezért aztán ezekre a periódusokra kiváló árakkal próbálják idecsalogatni azokat, akik ilyenkor is utazhatnak:

– kétszemélyes stúdióapartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 159 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 230 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 275 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 355 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 570 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 375 Euro/hét/apartman.

– négyszemélyes apartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 215 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 354 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 434 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 580 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 889 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 602 Euro/hét/apartman.

– öt-, hatszemélyes apartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 232 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 380 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 475 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 623 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 962 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 633 Euro/hét/apartman.

A bérleti díjhoz járul még minden esetben az egyszeri takarítási díj: 33 Euro. Ágyneműhuzat és törülközők nincsenek az árban, ezekről a vendég gondoskodik. A helyszíni bérlés díja: ágyneműhuzat – 8 Euró/fő, törülközők – 8 Euro/fő. A bérleti díjban benne van minden rezsi költség, parkolás, medencehasználat.
pavillon tramonto
Néhány szóban az apartmanokról: az egylégterű, kétszemélyes, stúdió apartmanok a három apartmansor közepén helyezkednek el egymás mellett, földszinten. A bejárat előtt részben burkolt és fedett terasz. A légtérben szekrény választja el a kétágyas (nem franciaágyas!) hálószobát a tágas nappali/konyhától. A füdőszoba zuhanyzós. Fontos részlet, hogy a hálószobák ablaka csak szellőzésre szolgál, nincs kilátás (a lépcsőzetes építészet következtében).
entrata 50
entrata monolocali
soggiorno:cucina monolocali
camera doppia monolocali
A kétlégterű, négyszemélyes apartmanoknak két fajtája van. Az egyik (A4-es típus) a középső apartmansort alkotja, minden apartman földszintes. A bejárat előtt burkolt és fedett terasz. A nappali/konyha és a franciaágyas hálószoba közti légtérben (előszoba) található egy beépített emeleteságy a gyerekeknek. A fürdőszoba zuhanyzós. A franciaágyas hálószobából még egy második balkon is nyílik.
terrazzo 55
letti a castello 55
matrimoniale 55
bagni nuovi
A szintén kétlégterű, négyszemélyes apartmanok második típusa (B4-es típus) a legfelső apartmansoron helyezkedik el, ezek is földszintesek. A bejárat előtt részben burkolt és fedett, kényelmesen nagy terasz. A nappali/konyha tágas légteréből szekrénysor választja le a beépített emeleteságyat a gyerekek számára. Az ezt követő előszobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és a franciaágyas hálószoba, amelynek egy külön bejárata is van az apartman hátoldalán, a kellemesen árnyékos erdő felől.
entrata 30(B5)
soggiorno:cucina 30(B5)
lunghezza 30(B5)
matrimoniale 30(B5)
bagni vecchi
A legnagyobb méretű, 5-6 személyes apartmanok (B5-ös típus) egy része földszinti, mások emeletiek. A földszinti apartmanok a rezidencia alsó apartmansorán találhatók. Az előszobából nyílik a franciaágyas hálószóba, és egy emeleteságyas gyerekszoba. A tágas nappaliban ülőgarnitúra, és/vagy kanapéágy, konyha/étkező. Innen nyílik a tenger felé néző hangulatos terasz is, amely egy második bejárata is egyben az apartmanoknak. A fürdőszobák mind zuhanyzósak.
matrimoniale B4:5
camerette nuove
soggiorno 9
terrazzo 9
terrazzo 1
Az emeleti apartmanok mind tengeri panorámásak, az alsó és felső apartmansoron egyaránt megtalálhatók. Elrendezésükben gyakorlatilag megegyeznek a földszintiekkel, természetesen a második bejárat kivételével (hisz emeletiek lévén, a balkon is emeleti). Ezekhez az apartmanokhoz természetesen lépcsősor vezet…, ennek ellenére a legkedveltebbek közé tartoznak.
soggiorno 22
cucina 22
balcone 22
A rezidenciának nagyon sok a visszajáró vendége, akik természetesen szeretik kedvenc apartmanjaikat előre lefoglalni. Ezért aztán szinte minden foglalás konkrét apartmanra, és nem aparatman típusra vonatkozik. A típusoknak leginkább az árbesorolás miatt van jelentőségük. Természetesen minden apartman legapróbb részletéről is szívesen nyújtok tájékoztatást a velem foglalóknak.

FONTOS!!! CASALE MARITTIMÓBAN 2017-BEN SINCS IDEGENFORGALMI ADÓ!!!

INFORMÁCIÓ FOGLALÁSRÓL: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM