TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Ez a legnehezebb feladat számomra. De erre vagyok a legbüszkébb is.
Ahogy a megrendelő sokszor bizalmatlan, hogy valóban lehet-e interneten keresztül privát szállást foglalni, nem túl rizikós-e, úgy el kell mondjam, a bérbeadókkal sem egyszerűbb. Ők is ugyanolyan bizalmatlanok minden új arccal, ők is féltik birtokaikat, ingatlanjaikat, értékeiket. Aztán ha mégis sikerül összehozni bérlőt és bérbeadót, általában ebből az sül ki, hogy mindkettő elégedett a nyaralás végén. Sokszor még szoros kapcsolatok is születnek a két fél között, ez leginkább azokra az esetekre igaz, amikor a házigazda maga is a birtokon lakik.

VIDÉKI VILLA

Egy szónak is száz a vége, mára sikerült egy szép kis kínálatot összeállítanom, és folyamatosan dolgozom azon, hogy bővüljön a bérbevehető villák, lakások köre a csomagban. Azt tapasztalom, hogy a magyar utazók szeretik ezt a privát formát, talán azért, mert otthon akár maguk is vendéglátók, hiszen Magyarországon is komoly szerepe van ennek a szállásformának a turisztikai kínálatban. Talán szeretik azért is, mert tagadhatatlanul jobban megőrizhető a privacy ezeken a magánszállásokon, a toszkán villák pedig a komfortban és kényelemben semmiben sem maradnak el a profi residence-ektől, sőt…

VIDÉKI HÁZBELSŐ

Villáim nagy része már a dombok között, vagy a települések kertvárosi övezeteiben található, a tengerparti ház kevés. A mi vidékünkön sokkal inkább hódítanak ezek a vidéki, igazi toszkán stílusban épített villák, amelyek megközelítéséhez mindenképpen autóra van szükség. A legtöbbnek általában közvetlen szomszédja nincs, de ettől nem kell megijedni, a toszkán tanyavilág ezen a vidéken nagyon sűrűn lakott.

KETSZEMELYES VILLA

Szinte minden birtok hatalmas kerttel rendelkezik, jónéhányon gazdálkodnak is, és mind mesés olajfaligetek és szőlő-, gyümölcsültetvények ölelésében fekszik. Varázslatos színek, mesés illatok, madárcsicsergés, és akár vadállatok megfigyelésének lehetősége is gazdagítja a nyaralás, pihenés élményét ezeken a helyeken. A hab a tortán mégis a tengerparti nyüzsgő élet közelsége, nem kell tehát lemondani a szórakozásról sem, ha éppen arra támad kedvünk.

TENGERI PANORÁMA

2,4,6,8, de akár 15-17 személyes villákat is tudok ajánlani, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak. Tökéletes megoldás lehet, amikor baráti családok együtt akarnak lenni, hisz sokszor a residence-k már nem tudnak (vagy nem akarnak) egymáshoz közeli apartmanokat ajánlani. Bennfentesként azt is megsúgom, hogy a residence-k nem szeretik elfogadni a csoportban érkezőket, legyenek azok rokon családok, de főleg baráti társaságok, mert az mindig nagyobb zajt, és zűrzavart okoz.

VIDÉKI CSENDÉLET

Az én villáimban ha 3,4,5 szoba van, akkor általában több fürdőszoba is, és akár több konyha is, tehát egyrészt megőrizhető a családok, párok önállósága, ugyanakkor együtt vacsorázhatnak, kártyázhatnak a nappaliban, játszhatnak a kertben, fürdőzhetnek a medencében…

MEDENCE A KERTBEN

A fotók mind az általam ajánlott villák közül kerültek ki, de ezen az oldalon csak illusztrációk. Mindenkinek az igénye, kérése, elvárása alapján fogok ajánlani, amit megfelelőnek tartok, és az ajánlott villához nagy mennyiségű fotót is küldök. Mivel felelősségem van a bérbeadókkal szemben is, és tudom, ha esetleg nem szívesen látnak háziállatot, vagy kisgyerekes párokat, ezért mindenkinek én szeretnék ajánlani, ahelyett, hogy minden villát ezen az oldalon beazonosítanék. A konkrét ajánlatok majd mindenkinek e-mailen érkeznek árakkal, fizetési-, foglalási feltételekkel.

HÁZBELSŐ

Várom az igényeket…

FONTOS! Idegenforgalmi adó Toszkánában – lásd: Legfrissebb hírek

TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM