Wi-fi FREE!!

MAGAS MINŐSÉGI – ÉS KÖZEPES ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFO: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Egy nagyon kedves barátnőm álmodta meg… és mivel a sors kegyes volt hozzá: fel is építhette. A Monteverdi farmház valóban olyan lett, amilyet egy fiatal lány megálmodhatott. Minden részletében igényes, szépen, ízlésesen kivitelezett, aprólékosan gondozott.  Minden csillog-villog, ahogy csak az új házak tudnak…

Romina farmháza hűen tükrözi a mi generációnk elvárásait. A hagyománytisztelő romantikánkat, a természet megbecsülését, a múlt idők nagysága előtt fejet hajtó alázatunkat, ugyanakkor a modern technológiák és kényelmi szolgáltatások iránti természetes igényeinket. A helyszín csodálatos: amilyet már Toszkánában is nagyon ritkán találunk. A birtoknak nincs olyan szeglete, ahonnan a dombvidéki panorámát akár csak egy kunyhó is megzavarná… Amerre a szem ellát, csak erdőségek, olajfa ligetek, szőlőültetvények. Az a fajta csend van itt, amikor már a természet zajosnak tűnik… Ne jöjjön ide az, aki nem szereti hallgatni a szelet, a madarakat, a dongókat és az itt-ott megreccsenő ágakat. A kertben kényelmes bútorok, ahol a tökéletes relax élményével ismerkedhetünk. Ez itt a semmi szigete, no persze ha a képeslapokról ismert csodás toszkán vidéket semminek lehet nevezni…
di vaira Az ellátás bed and breakfast. Csak néhány vendégszoba, egy otthonos reggeliző-, vacsorázó szalon, egy közös használatú modern konyha. Íratlan szabály, hogy aki használja, az rendet rak maga után. A reggelit azonban minden nap felszolgálják, és ehhez kiváló, házi finomságokat használnak fel. Nem feltétlenül kell azonban reggelivel foglalni a szobát, aki maga akar a reggelijéről is gondoskodni, annak semmi akadálya. A szobák elegánsak, kényelmesek, patinásan tiszták. Több nem is kell a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Schermata 2014-05-19 alle 09.24.24

A legközelebbi falu, tehát bevásárlási, vagy vacsorázási lehetőség, Monteverdi Marittimo. Pár perc autóval, de kényelmes gyalogösvény is elvezet a faluba. Ez utóbbi természetesen csak napközben, világosban javasolt, hisz az úton – lakott területen kívül lévén – nincs közvilágítás. A természeti kerékpározás szerelmesei ide mindenképp hozzák a járgányt, mert ideális, forgalommentes túrákat tehetnek a környéken. A közelben egy modern, nemrégiben felfedezett forrásból táplálkozó termálfürdő is van, és lovarda. A tenger kb. 35-40 perces autóút, és több hétre való kirándulások, csillagtúrák kiváló kiindulási pontja ez. A vendégek kedvezményesen vehetnek részt gazduramék borkóstolóin, jónevű borászatának meglátogatásán Bolgheriben.

Schermata 2014-05-19 alle 09.36.29

 

Schermata 2014-05-19 alle 09.35.08

 

Schermata 2014-05-19 alle 09.35.57

 

Schermata 2014-05-19 alle 09.32.16

2014 árai még mindig tipikus bevezető árak. Elő- és utószezonban (májusig és októbertől) egy kétszemélyes szoba ára 66 Euro/éjszaka/szoba, és ebben már benne van a reggeli két főre. Júniusban és szeptemberben ugyanígy, reggelivel két főre az ár 86 Euro/éjszaka/szoba. Július, augusztus hónapokban pedig 116 Euro/éjszaka/szoba, szintén reggelivel. Heti foglalás esetén a heti árak kedvezőbbek. A bérleti díjban már benne van az egyszeri takarítás, ágyneműhuzat és törülközők, parkolás.


FOGLALÁSI INFO: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM