FOGLALÁS: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Milánói vállalkozók néhány éve nagy fantáziát láttak az Etruszk Riviéra dombvidékében. Hatalmas földeket vásároltak fel errefelé, magas minőségű gabonát, szőlőt, olajbogyót termelve rajta. A földekkel együtt romházakat is vásároltak, és egytől-egyig mindből kacsalábon forgó palotákat varázsoltak. A palota szó azonban csak a szólás kedvéért… Ezekben a villákban ugyanis semmi palotás giccs, csakis finom, jóízlésű elegancia. A komfort maximális. A kiszolgálás patinás. A környezet autentikus. A panoráma lenyűgöző.

A villák mind hatalmasak, nem családi méretűek. Persze más a helyzet, ha baráti családok összeállnak, vagy nagyobb baráti társaság jön össze. Elsősorban mégis önszerveződő csoportoknak ajánlom figyelmébe ezt az ajánlatot. Leginkább cégeknek, incentiv utak szálláshelyéül. A tervezők ugyanis szinte minden villánál arra is odafigyeltek, hogy lehetőleg legyen olyan helyszíne a háznak, ahol a vendégek össze tudnak ülni beszélgetni, tervezgetni, nem csak vacsorázni. Persze ez utóbbi is lényeges, kiemelt szerepet kap egy nyaralás során, így aztán a villák kivitelezésében is megkapta ezt. Alkalmi vacsorák szervezéséhez rendelhető szakács- és pincérszolgálat, de a modern konyhák teljesen berendezettek az önellátásra is.

Visszatérve még az incentiv utakra: a kiválasztott villa kiközvetítésén túl szívesen megszervezem az alternatív programokat is a csoportoknak. Városlátogatások akár magyar nyelvű idegenvezetővel, borkóstolók a világhíres Sassicaia, Chianti, vagy Brunello vidékein. Ebéd, vacsora a környék kiváló hal- és vadéttermeiben, karakteres vendéglőkben. Néhány órás, esetleg egy-két napos főzőtanfolyam, ahol a toszkán konyha titkait lehet eltanulni. Hajókázás bérelt jachttal, vitorlással, a Toszkán Szigetvilág szigeteinek felkutatása. És végül a vidék gyöngyszemei, a mesés középkori falvak, kastélyok, várak bebarangolása. Mind-mind garantáltan olyan programok, amelyeket, otthon, utazási irodákkal lehetetlen lenne megszervezni.

A villák gyakori helyszínei esküvőknek, és a ceremónia utáni vacsoráknak, állófogadásoknak. Tökéletes hátteret biztosítanak alkalmi- és divatfotózáshoz, forgatáshoz. Szolgáltak már privát kiállítások színhelyéül, vállalati meetingeknek adnak teret, és ezek befogadására technikailag is felszereltek. Bármilyen célokra is kívánják a bérlők igénybe venni a villákat, a tulajdonosok megpróbálnak minden elvárásnak megfelelni, különleges igényeket is kielégíteni.

A szobák minden villában elegánsak, karakteresek, kényelmesen tágasak, és saját fürdőszobával rendelkeznek. Kovácsoltvas ágyak, antik stílusú bútorok, luxus körülmények a fürdőszobáktól kezdve, a nappalikon át egészen a társalgókig, dohányzó-, vagy éppen biliárdszobákig. Természetesen minden villa fűthető, így a hidegebb évszakokban is bérelhető. Nyáron azonban mindegyik légkondícionált, és hűsítő medence, napozóterasz is gazdagítja.

Árak, foglalási kondíciók, az egyes villák részletes leírása, fotók és minden további információ és foglalás:

TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM