Wi-fi!!!

MAGAS MINŐSÉGI- ÉS KÖZEPESEN MAGAS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Mindössze 9 km-re a tengertől – Bibbona, Cecina és Vada partjaitól – Cecina városából a csodálatos középkori kis falucska, Casale Marittimo felé félúton, a híres toszkán dombok között bújik meg egy völgyben Vallegaia (Örömvölgy).
vialebarbecue Évszázados fenyőfák és olajfaligetek határolják e nagyon nagy odaadással gondozott, dús növényzetű, a legnagyobb melegben is hűs árnyékot biztosító fáktól gazdag kemping 230 sátorhelyét.
camperroulotewi-fi A nagyméretű sátorhelyeket (90-130 nm), az élménymedencével is bővített uszodaparkot (összesen 5 medence), a főszezonban gazdag animációt és a miniclubot elsősorban a családok kedvelik, és választják nyaralásuk visszatérő színhelyéül. A kempingben számos sportra van lehetőség – tenisz, kosárlabda, kispályás foci, olasz teke, ping-pong -, kerékpárok, robogók és autók bérelhetők, valamint házilag készített, és garantáltan kipróbált trekking-, kerékpáros- és autós túratérképek kaphatók.
duotrio Vallegaia -az Etruszk Riviéra szívében – kiváló kiindulási pont szinte egész Toszkána csillagtúra szerű felfedezéséhez, úgymint: Firenze, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Chianti, Maremma és a Toszkán Szigetvilág gyöngyszemei.
animazionekorhintalibikoka A kemping üzemeltetői különleges figyelmet fordítanak a tisztaságra, vízminőségre és a házirend és csendespihenő szigorú betartatására, mely nemcsak a családok, de mindenki érdeke, aki nyugodt, biztonságos pihenésre vágyik.
bagnobar

Foglalási info: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM