Aki on-line idegenvezetést keresett, “rossz” helyre tévedt… Kiváló, szakértő honlapok – és könyvek – mesélnek a toszkán főváros értékeiről, az enyém nem ezek közé tartozik.

Ugyanis továbbra sem merészkedem olyan területre, amelyhez nem értek. Firenze esetében is – mint a Toscana Utazás többi oldalán – megmaradok annál, ami viszont az én erősségem: a helyismeret, a tapasztalat, a nyelvtudás, és az “átlag” túrista kíváncsisága. Mindez pedig felhatalmaz arra, hogy Firenzéből is átadjam, amit én tudok, én ismerek. Hogy – amint az új mottóm is írja – a lehető legfelkészültebben, legpraktikusabban tervezhesse meg a firenzei utazását, aki továbbra is a bizalmába fogad.

Régóta kijárt már részemről a kitüntetett figyelem a csodálatos toszkán fővárosnak. No és régóta gyűlt is a tartalom… Most jött el a megfelelő pillanat, most érzem a témát érettnek, és jómagamat is készen a nagy “feladatra”. Remélem az eddigiekhez hasonló visszaigazolásokkal jutalmaztok majd Ti, Olvasók, leendő Utazók, vagy egyenlőre csak Álmodozók… Várom a leveleket: gyakorlati kérdéseket, szállásigényeket, és miért is ne, ötleteket, hogy miről írjak még a honlapon, mi az, amire magamtól nem gondoltam… előre is köszönöm!

Andrea

Friss Hírek!!! 

MINDEN HÓNAP ELSŐ VASÁRNAPJÁN INGYEN LÁTOGATHATÓ FIRENZE MINDEN ÁLLAMI MŰEMLÉKE, MÚZEUMA, KÉPTÁRA, MŰEMLÉK KERTJE, PARKJA, RÉGÉSZETI LELŐHELYE!!!

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

MEGSZŰNT AZ EURÓPAI UNIÓ 65 ÉV FELETTI ÁLLAMPOLGÁRAINAK INGYENES BELÉPÉSI LEHETŐSÉGE FIRENZE ÁLLAMI MÚZEUMAIBA!!!

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

HÚSVÉTI ÉS MÁJUS ELSEJEI MŰEMLÉKI, MÚZEUMI NYITVATARTÁSRÓL A LEGFRISSEBB HÍREKBEN!!!

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊