Residence Casale Marittimo *** – apartmanok Cecina környékén

Wi-fi!!

KÖZEPESEN MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

A csodálatos toszkán dombok ölelésében, Cecina város és a mesésen szép középkori falucska, Casale Marittimo között, félúton bújik meg a residence. A lépcsőzetes építkezésnek köszönhetően az apartmanok nagy része, és a vendéglátó egységek tágas teraszai is lenyűgöző panorámát nyújtanak nem csak a környező lankákra, de a tengerre is. A tenger egyébként alig 9 km, akár Marina di Cecina, akár Marina di Bibbona partjait preferáljuk. A legszebb szakasz pont a két település közötti, kb. 5 km hosszan elnyúló szűz tengerpart, szabadstrand (dog beach-csel egy részén!!!)
cecina-bibbona A toszkán vidékre jellemző dús növényzet gazdagítja a residence varázslatos parkját, mely a legelső virágtól az utolsó olaj-, és fenyőfáig értő kezekről, és odaadó kertész szívről tanúskodik. Amerre csak az ember sétál hatalmas, a szívárvány színeiben pompázó oleánderek, orgonafák, illatozó rózsabokrok, impozáns muskátli-tenger, és sok-sok apró, színes virág. Az apartmanok intimitását gondosan nyírt sövény és fák biztosítják.
fila B4, A3fila B5barbecuepiscina dal bar A rezidencia üzemeltetői – nem titkoltan – a családokat részesítik előnyben, figyelmük úgy az új beruházásokban, a biztonsági előírások szigorú betartásában, mint pl. az apartmanok klasszikus berendezésében az ő kényelmüket szolgálja. A gyermekszobákban emeleteságy (kiságyat bárkinek ingyen szolgáltatnak), a két nagy medenceparkban külön-külön gyermekmedence, játszóterek, sportpályák, családi programok és egész napos gyermek animáció várja az apró- és nagyobb gyermekeket. Az animáció keretein belül mini disco, sportversenyek, gyermek club, közös pizzázás, splash dance és acqua gym a medencében.
minigaiavillagepiscina con barpiscina VG dalle piantecena con animatori A rezidencia 58 apartmanja szép, toszkán stílusban épült, melyek között a 2 személyes studiótól a 6 személyes, nagycsaládot is befogadni képes apartmanokig található választék. Az apartmanok mindegyike tágas nappalival, tökéletesen felszerelt konyhával rendelkezik úgy főzésre (sütő nélküli gáztűzhellyel), mint étkezésre. A nagyobbak akár két balkonnal is bírnak, némelyikről csodálatos tengeri panorámában gyönyörködhetnek a lakók. A földszinti apartmanok teraszán, de az emeletiek balkonjain is kényelmes reggeliket, vacsorákat tölthetnek el a családok.

A toszkán konyha remekeivel, kiváló hús- és halételekkel várja vendégeit a neves Robin Hood étterem, ahol heti rendszerességgel toszkán estet is rendeznek. Könnyedebb, házias ételeket, tésztákat, salátákat és kiváló pizzát kínál a pizzéria, amelynek kellemes kerthelyisége a családok egyik kedvenc helyszíne. A Pavillon bár nemcsak kiváló koktélokat szolgál fel a medence melletti napfényes teraszon, de időnként kiváló programokkal, élőzenével is szórakoztatja vendégeit.
robin hoodcacciuccopizzaterrazza bar Két medencepark, úszó-, gyermek- és élménymedencével, úszómesterekkel, animációval. A bárokban hideg-, melegételek, fagylaltok, üdítőitalok, ínycsiklandó koktélok és persze a kiváló olasz kávé és cappuccino, melyekből a vendégeknek sosem elég…
piscina casetta 011piscina VG palmatennis A residence vezetése az utóbbi években egyedülálló árstratégiával állt elő elsősorban az elő- és utószezon népszerűsítésére: egy az egyben megfelezte az árakat. Toszkána a Húsvét – Pünkösd közti időszakban csodálatosan szép, de a gyermekes családoknak ez iskolaidőszak, ezért aztán ezekre a periódusokra kiváló árakkal próbálják idecsalogatni azokat, akik ilyenkor is utazhatnak:

– kétszemélyes stúdióapartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 159 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 230 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 275 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 355 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 570 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 375 Euro/hét/apartman.

– négyszemélyes apartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 215 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 354 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 434 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 580 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 889 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 602 Euro/hét/apartman.

– öt-, hatszemélyes apartman: április 8 – június 3 és szeptember 9 – október 14: 232 Euro/hét/apartman, június 3 – június 24: 380 Euro/hét/apartman, június 24 – július 1 és szeptember 2 – 9: 475 Euro/hét/apartman, július 1 – július 15: 623 Euro/hét/apartman, július 15 – augusztus 19: 962 Euro/hét/apartman, augusztus 19 – szeptember 2: 633 Euro/hét/apartman.

A bérleti díjhoz járul még minden esetben az egyszeri takarítási díj: 33 Euro. Ágyneműhuzat és törülközők nincsenek az árban, ezekről a vendég gondoskodik. A helyszíni bérlés díja: ágyneműhuzat – 8 Euró/fő, törülközők – 8 Euro/fő. A bérleti díjban benne van minden rezsi költség, parkolás, medencehasználat.
pavillon tramonto
Néhány szóban az apartmanokról: az egylégterű, kétszemélyes, stúdió apartmanok a három apartmansor közepén helyezkednek el egymás mellett, földszinten. A bejárat előtt részben burkolt és fedett terasz. A légtérben szekrény választja el a kétágyas (nem franciaágyas!) hálószobát a tágas nappali/konyhától. A füdőszoba zuhanyzós. Fontos részlet, hogy a hálószobák ablaka csak szellőzésre szolgál, nincs kilátás (a lépcsőzetes építészet következtében).
entrata 50
entrata monolocali
soggiorno:cucina monolocali
camera doppia monolocali
A kétlégterű, négyszemélyes apartmanoknak két fajtája van. Az egyik (A4-es típus) a középső apartmansort alkotja, minden apartman földszintes. A bejárat előtt burkolt és fedett terasz. A nappali/konyha és a franciaágyas hálószoba közti légtérben (előszoba) található egy beépített emeleteságy a gyerekeknek. A fürdőszoba zuhanyzós. A franciaágyas hálószobából még egy második balkon is nyílik.
terrazzo 55
letti a castello 55
matrimoniale 55
bagni nuovi
A szintén kétlégterű, négyszemélyes apartmanok második típusa (B4-es típus) a legfelső apartmansoron helyezkedik el, ezek is földszintesek. A bejárat előtt részben burkolt és fedett, kényelmesen nagy terasz. A nappali/konyha tágas légteréből szekrénysor választja le a beépített emeleteságyat a gyerekek számára. Az ezt követő előszobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és a franciaágyas hálószoba, amelynek egy külön bejárata is van az apartman hátoldalán, a kellemesen árnyékos erdő felől.
entrata 30(B5)
soggiorno:cucina 30(B5)
lunghezza 30(B5)
matrimoniale 30(B5)
bagni vecchi
A legnagyobb méretű, 5-6 személyes apartmanok (B5-ös típus) egy része földszinti, mások emeletiek. A földszinti apartmanok a rezidencia alsó apartmansorán találhatók. Az előszobából nyílik a franciaágyas hálószóba, és egy emeleteságyas gyerekszoba. A tágas nappaliban ülőgarnitúra, és/vagy kanapéágy, konyha/étkező. Innen nyílik a tenger felé néző hangulatos terasz is, amely egy második bejárata is egyben az apartmanoknak. A fürdőszobák mind zuhanyzósak.
matrimoniale B4:5
camerette nuove
soggiorno 9
terrazzo 9
terrazzo 1
Az emeleti apartmanok mind tengeri panorámásak, az alsó és felső apartmansoron egyaránt megtalálhatók. Elrendezésükben gyakorlatilag megegyeznek a földszintiekkel, természetesen a második bejárat kivételével (hisz emeletiek lévén, a balkon is emeleti). Ezekhez az apartmanokhoz természetesen lépcsősor vezet…, ennek ellenére a legkedveltebbek közé tartoznak.
soggiorno 22
cucina 22
balcone 22
A rezidenciának nagyon sok a visszajáró vendége, akik természetesen szeretik kedvenc apartmanjaikat előre lefoglalni. Ezért aztán szinte minden foglalás konkrét apartmanra, és nem aparatman típusra vonatkozik. A típusoknak leginkább az árbesorolás miatt van jelentőségük. Természetesen minden apartman legapróbb részletéről is szívesen nyújtok tájékoztatást a velem foglalóknak.

FONTOS!!! CASALE MARITTIMÓBAN 2017-BEN SINCS IDEGENFORGALMI ADÓ!!!

INFORMÁCIÓ FOGLALÁSRÓL: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

 • admin (1-6-2012)

  Kedves Adnrea,
  köszönjük , hogy lehetőségünk volt eltölteni 1 hetet Casale Marittimo-ban. Számos helyre sikerült ellátogatni, többek között : Pisa-ba, Firenze-be, Volterra-ba, San Gimignano-ba, San Vincenzo-ba,Populonia-ba.
  Örülök, hogy személyesen is tudtunk találkozni.A web site sokat segített utazás előtt, gratulálok hozzá.
  Minden jót kívánok neked és kedves családodnak.
  Csodálatos hely, csak ajánlani tudom.
  Bp. 2011.07.18
  Üdvözlettel: G.

 • admin (1-6-2012)

  Kedves Andi!
  Szeretnénk megköszönni azt a két csodás hetet, amit nálatok töltöttünk,/és ami kevésnek bizonyult/ illetve azt a rengeteg segítséget, amit Te és a családod nyújtott.
  Ottlétünk alatt túlnyomó részt az általatok ajánlott útvonalon néztük meg a látványosságokat, és szemet gyönyörködtető tájakra, városokba jutottunk el.
  Hasznos lehet, hogy a nálatok tankolt benzinnel a kocsink 1 literrel kevesebbet fogyasztott, illetve ha valaki az önkiszolgáló kutaknál tankol, és a fizetés ellenére sem tud megtankolni, ne ijedjen meg, másnap a kiadott blokk ellenében megkapja a benzint.
  Szintén hasznos lehet, hogy ha San Gimignanoba, illetve a többi városba késő délután érkeznek, elkerülhetik a rengeteg túristát.Szinte mindenhol tudtunk ingyen parkolni, csak egy kicsit többet kell gyalogolni.
  Az apartman maximálisan kielégítette minden igényünket, és fantasztikus helyen van.
  Aki a homokos partot szereti annak ajánlom Rosignano Solvayt!!
  Üdvözlettel
  Andi és Zoli

 • admin (1-6-2012)

  Kedves Andrea

  Igaz, már egy hete hazaértünk, de csak most jutott időm az írásra.
  Előttem már sokan, sok jót írtak.Mindezt csak megerősíteni tudom.
  Nagyon köszönjük a segítségedet,a család segítségét.Az ott eltöltött két hetünk meseszerűen csodálatos volt.
  Nem lehet kérdés a visszatérésünk.
  Üdvözöljük az egész Családot, a két lurkót külön pusziljuk.
  Mégegyszer köszönet mindenért.
  Évi@Laci

 • admin (1-6-2012)

  2010. júliusában egy gyönyörű hetet töltöttünk a Residence-ben, egy kellemes apartmanban.
  A szállás környezete csodás volt, és ami leginkább lenyűgözött minket, az Casale Marittimo falucska volt, ami egy igazi kis ékszerdoboz...A szívünk visszahúz..Így az egyre tovább tartó télen, itt Budapesten, rengeteg alkalommal eszünkbe jutnak a kellemes séták a kis falucskában...A hangulatos kis fagyizó, kis éttermek, és rettentő nyugalom.
  Mi a nagyvárosok nyüzsgése helyett a kisebb városokat választottuk. Ez alól kivétel volt Pisa. De ami a leginkább megfogott minket, az a vidéki táj, a nyugalom..Andrea segédkezett egy bolgheri borkóstoló megszervezésében, megtekintettük a környező városokat, Suvereto-ban ettünk egy fantasztikus Bistecca alla Fiorentinát, ketten sikerült megbírkóznunk vele:)

  Az olaszok nagyon segítőkészek, és kedvesek!
  Párommal megállapítottuk, hogy Toszkánába még biztos visszatérünk, mert eddigi életünk során a legjobb nyaralást itt töltöttük!
  Köszönjük Andreának a segítőkészségét, és a sok hasznos információt!

  Üdvözlettel: Kutasi Anna

 • admin (1-6-2012)

  Január elején kezdtem szervezni(májusi) olasz utunkat és teljesen véletlenül akadtam Andrea honlapjára. Mivel Toszkánáról rengeteg információ van a Neten elég nehéz kiválasztani az értékeset. Andrea honlapja ögtön magával ragadott: stílusos,informatív,lényegretörő.
  A férjemmel,kisfiammal,és a szüleimmel 10 napot töltöttünk Andrea "fogadott családja" által üzemeltetett üdülőfaluban. Őszintén, mindenkinek csak ajánlani tudom. Úgy gondolom, hogy itt minden korosztály megtalálhatja azt ami számára érdekessé tehet egy nyaralást: kulturális kirándulás, borutak,tengerpart (fehér homokkal),andalgás a gyönyörű Toszkán tájon,medence,izgalmas nagyváros. Mindezek karnyújtásnyira vannak az üdülőfalutól és közben gyönyörű olajfaligetes apartmanokban szállhatunk meg melyek minden komforttal fel vannak szerelve. Számunkra az csak hab volt a tortán, hogy Andrától bármit megkérdezhettünk az olasz életet illetően: mit együnk a piacon, hol lehet friss halat venni a halászoktól, hova menjünk bevásárolni,hol vegyünk házi olvaolajat,milyen az iskola és az ovóda,milyen idő várható és még sorolhatnám. Úgy gondolom, hogy ezt a pluszt máshol nem kaphattuk volna meg. Úgy érzem ide még vissza fogunk térni mert még rengeteg felfedeznivalónk van.
  Krisztina

 • Kedves Andrea!

  Nagyon jól éreztük magunkat a szálláson. A lepedővel kapcsolatban valamit félreértettünk, de a férjed nagyon kedves volt és kisegített minket. A gyerekek nagyon élvezték a medencéket, de még inkább a tengerpartot - a bibbona-ira jártuk legtöbbször. Vettünk egy napernyőt, amit nem tudtunk hazahozni, így otthagytuk - biztos hasznát tudjátok venni.
  Dórival megismerkedtek a gyerekek, és lelkesen játszottak vele. A pizza és a fagyi is nagyon finom volt a szálláson.
  Reméljük, eljutunk újra Toszkánába, és veled is tudunk majd találkozni.
  Szigetvári Kriszti és Tamás

 • Nagy Dóra (30-7-2012)

  Drága Andrea!
  16 éves koromban jártam először Olaszországban, mióta családom van, rendszeresen oda járunk nyaralni a keleti partra, most jártunk először Toscanaban, de biztos vagyok benne nem utoljára! Soha nem láttam ilyen csodás helyet! Mióta először találkoztam Olaszországgal, azóta szerelmese vagyok, de most, hogy nálatok jártam, végérvényesen és halálosan beleszerettem! Az én szívem csücske Casale Marittimo, meseszép hely. Andrea egy tünemény és a residence egy fantasztikus hely, ahol minden megtalálható egy helyen! Csodálatosan éreztük magunkat! Köszönünk mindent és biztos vagyok benne, hogy találkozunk még!
  Minden jót Neked és a családodnak! Örülök, hogy megismerhettelek Téged és a csodaszép otthonod!
  Nagy Dóra Bajáról! :)

 • kiraly dora (2-8-2012)

  Szia Andrea!
  Köszönjük a sok hasznos infot, amit megosztottál velünk. A Capraia-i út jól sikerült, bár éppen hullámzott a tenger, úgyhogy búvárkodásra kevésbé volt alkalmas, de maximálisan kiélveztük az óriási hullámokat. Visszafelé a SV-i kikötő megrongálódása miatt Livornóba érkeztünk és busszal vittek vissza SV-ba. Este SV-ban bóklásztunk egy keveset, az is nagyon tetszett.
  Lányok nagyon élvezték az esti animációkat, különösen a majdnem 8éves Katuskám, a majdnem11 éves Csengém a medencékért volt oda.
  Mi látva a gyerekek lelkesedését a városnézést illetően Firenzét nem mertük bevállalni, de jártunk Sienában, Luccaban és Pisa-ban is. Egyik legnagyobb élményünk Guardistano volt, ahova az anyósod ajánlására mentünk a Cacciucco (nem tudom hogy írják) ünnepre.
  Még egyszer köszönünk mindent! További jó nyarat!
  Dóra és a többi Király és Királylány

 • Klausz család (12-8-2012)

  Kedves Andrea!
  Ezúton szeretnénk mindent megköszönni!!!A szállás szuper volt,a személyzet kedves és segítőkész, Toscana pedig meseszép... Sajnos ez az egy hét -ahogy már mások is írták-tényleg kevés. Reméljük jövőre tovább tudunk maradni és sikerül még több helyre eljutnunk. Hálás köszönet a sok szép élményért, ami nélküled nem lenne!!! Üdvözlettel: Klausz család: Szilvi és a fiúk

 • admin (29-5-2013)

  Köszönjük szépen az élményt. Egy hetet töltöttünk Toscanaban, és felejthetetlen élménnyel jöttünk haza. A környék csodálatos, az olasz emberek vendégszeretőek, kedvesek, segítőkészek. Voltunk Pisaban, Firenzeben, áthajóztunk Elba-szigetére és bebarangoltuk Casale Marittimot, Montescudaiot, Bolgherit, Vadaban tengerpartoztunk. Szállásunk nagyon jó volt, bátran merjük mindenkinek ajánlani.
  Grazie mille
  Bozóki család

 • kreko csilla (2-7-2013)

  Kedves Andrea!Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, amit biztosított egy nagyszerű nyaraláshoz.Valóban elképesztő a vidék és gyönyörű időnk is volt.Az apartmant és az Ön honlapját is meleg szívvel fogom ajánlani mindenkinek, amihez sok sikert kívánok!Üdvözlettel:Krekó Csilla

 • admin (10-7-2013)

  Kedves Andrea!
  Köszönöm az érdeklődését, és szivesen válaszolok kérdéseire és a Vendégkönyvben is örömmel számolok be az élményeinkről. Nagyszerű utazás volt , szerencsére jól felkészültünk így önállóan meg tudtuk oldani a tervezett programokat. Természetesen jó lett volna személyesen is találkozni és megköszönni segítségét. A szállás nagyon ideális volt, jó felszereltségű kényelmes.jó elrendezésű.l
  Mégegyszer köszönünk mindent és biztos hogy visszatérünk még a gyerekeink családjával is. Nekik is látni kell ezt a csodálatos vidéket!
  Üdvözlettel: Godó Gyuláné Marika és férje

 • Kádas-Szabó Éva (5-8-2013)

  Kedves Andrea,
  Szeretnenk megkoszonni ezt a fantasztikus egy hetet:)minden szenzacios volt!! koszonjuk a segitseget!
  Kadas-Szabo Eva

 • Sczigel Andrea (5-8-2013)

  Kedves Andrea!
  A szállásotokon nagyon jól éreztük magunkat. Az apartman nagyon tágas volt, jól szeparált más apartmanoktól. A medence is közel volt, ami a gyerekeknek nagyon jó volt.
  Tetszett, hogy olyan gondozott az egész park, a medencéken is mindig ott volt a figyelem, folyamatosan tisztították őket, nagyon szép volt a vizük. Jó volt, hogy mindenhol volt gyerek és felnőtt medence, lehetett úszni is, mert ahol nem lehetett ugrálni a gyerekeknek, azt az úszómester be is tartatta.
  Klassz volt, hogy van supermarket, minden alapvető dolgot be tudtunk szerezni, az éttermeket is kipróbáltuk, finoman főztek.
  A recepción mindig mindenre volt válasz és megoldás, mindenki nagyon kedves volt.
  A gyerekeknek nagyon tetszett az animáció – sokat segített, hogy volt egy magyar lány is.
  Sokat kirándultunk, megnéztünk kis falvakat, tengerpartokat a környéken. Egy szóval ez a hét tökéletes volt ott. Köszönjük még egyszer.
  Andrea

 • admin (6-8-2013)

  Kedves Andrea!
  Ezúton szeretnénk megköszönni a lehetőséget,hogy ilyen klassz helyen nyaralhattunk.
  Valóban nagyon kiváló hely, főként gyermekekkel. A mieinket ki se lehetett rángatni a medencéből, legfeljebb addig amíg az egyikből a másikig átsétáltunk. Nagyon tetszettek az animóciók is, Dóri pedig egy csoda. Nagyon ért a gyermekek nyelvén.
  Gratulálok a vezetőségnek, mert tényleg mindenre gondoltak,igazán jól szervezett hely.
  Bár elég furcsán hangzik, de jobb helyet el sem tudok képzelni, ahol nyugodtan betegeskedhet egy anya.:-) Sajnos én az odaúton torokgyulladást kaptam és jó pár napot lázasan töltöttem. És még így is a gyermekek és a férjem nagyon jól elvoltak, élvezték a helyi adottságokat. A férjem például nagy túrákat tett biciklivel reggelente.
  Így a nyaralás nekünk olyan „hollandos-medencésre” sikerült!
  Már tervezzük,hogy esetleg jövőre eltöltenénk itt 2-3 hetet és végre felfedeznénk a környéket is. Talán 3 hét alatt mindenre jutna idő amire szeretnénk. Egy „kicsit” meleg volt nekünk ez az augusztus,úgyhogy lehet hogy június-júliussal jobban járnánk.
  Köszönjük még egyszer, és további sok sikert kívánunk! Üdvözlettel:
  Kas Tünde
  (PS: Az 58-as „magyar” apartmant is nagyon szerettük)

 • admin (22-6-2014)

  Kedves Andrea !
  Tegnap este tértünk haza toscanai utunkról, amelyben a szállást (Residence La Casetta) Ön volt szíves lefoglalni számunkra, ill. amelyhez az Ön honlapján találtunk nem papírszagú, gyakorlati(as) és segítő információkat.
  Nagyon köszönjük a segítséget, remek időt töltöttünk ott !
  Bár fölkerestünk egy-két, obligát látnivalókat kínáló helységet is (Firenze, Pisa) de legalább akkora élményt okozott az idilli Casale Marittimo, Lucca vagy a középkor mindennapjait idéző Siena bebarangolása is. (Utóbbiban, járva a néptelen, szűk utcákat, időnként hátranéztünk, nem settenkedik-e egy csuklyás-csuhás ember utánunk, tőrrel a kezében)
  Egyszóval remek volt minden, a szállás kiváló, fantasztikus felszereltség, segítőkész, barátságos személyzet.
  Köszönet mégegyszer és, remélem, nem utoljára.
  Üdvözlettel: Vigh Béla

 • admin (1-7-2014)

  Kedves Andrea!
  Szerencsèsen megerkeztunk Mo-ra.
  Nagyon koszonjuk,csodasan telt az az egy het amit ott tolthettunk.Minden remek volt.
  Remelem lesz alkalmunk meg ujra visszaterni Toscanaba.
  Barati udvozlettel:
  Anita

 • admin (10-8-2014)

  Szia Kedves Andi!
  Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a szállás is.
  Voltunk Pisaban meg Rómában is.
  Sajnos Elba kimaradt, de majd remélem bepótoljuk.
  Sajna a medencék kicsit korán zártak, de jó volt.
  Nagyon szépen köszönünk mindent!
  Üdv. Szerdahelyi Attila

 • admin (10-8-2014)

  Kedves Andrea!
  Nagyon köszönjük a segítségedet, rendkívül jól éreztük magunkat. Nehéz szívvel jöttünk haza. A legjobb időpontban mentünk, nem volt tömeg és az idő is tökéletes volt mind fürdésre mind kirándulásra.
  Köszönettel, Drucskó Annamária

 • Kiss Miklós (18-9-2014)

  Kedves Andrea,
  Még egyszer szeretném megköszönni a segítséget és az ajánlott szállást.
  Nagyon jól éreztünk magunkat a kis házban, a rezidencián és Toszkánában.
  Üdvözlettel,
  Miklós

 • Légrádi Zoltán (18-9-2014)

  Kedves Andrea!
  Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy újra egy gyönyörű hetet tudtunk tölteni Toscanaban.
  2015-ben minimum 2 hétre megyünk azt már eldöntöttük a feleségemmel.
  Ismét sikerült bejárni egy-két helyet és nem csalódtunk, de nem is igazán tudom, hogy lehet e!
  Minden szuper volt a gyerekek is remekül érezték magukat!!!
  Üdvözlettel
  Légrádi Zoltán

 • Gabriel Kovacs (11-8-2015)

  Kedves Andrea,
  köszönünk szépen mindent a kirándulással kapcsolatban, nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt.

 • Sczigel Andrea (11-8-2015)

  Szia Andrea,
  Köszönöm még egyszer a segítséget kint. Hazaértünk rendben, lassan minden rendeződik..
  A betegséggel együtt is azért jól éreztük magunkat, továbbra is szuper az apartman és a medencék is:-) Nagyon jó, hogy nincsenek sokan, minden tiszta és van elég hely, nincs zsúfoltság, közel vannak a bárok, a közért.
  Szóval csak jókat tudunk mondani rólatok.-)
  Köszi még egyszer,
  Andi

 • Bako Barbara (11-8-2015)

  Szia Andrea!
  Szeretném megköszöni a segítséged a szállásfoglalásnál. A Residence egy fantasztikus hely. Minden igényt kielégítő, legalábbis nekünk.
  Fantasztikusan kedvesek az ott dolgozók, nagyon szép az apartman. (tényleg jó nagyot kaptunk, a nagyra nőtt fiaim is elfértek az ágyakban :) )
  Bármilyen kérdéssel fordultunk a recepción dolgozókhoz, nagyon készségesek voltak.
  Elhatároztuk, hogy legközelebb is Toszkána lesz a cél, mivel igazából nem sok helyre jutottunk el. Most voltunk először és nem is gondoltuk volna, hogy a nagy városok mellett a kicsik is micsoda látványosságokkal vannak tele. Imádjuk a várakat a szép épületeket. Kirándulni is szerettünk volna, de ez az 1 hét nagyon kevés, ráadásul 40 fok volt végig.
  De azért Volterrába és Pisa-ba eljutottunk. Átmentünk Vada-ra, Bibbona-ba és megnéztünk Cecina tengerpartját is, ahol sikerült egy privátra bemenni, de nagyon kedvesen közölték velünk, hogy ez nem az, ahova csak úgy be lehet menni. :)
  A nagyobbik fiamon kijött valami allergia, ezért sem mentünk a hajózásra, amit javasoltál, mert valószínűleg a napkrém és 11-4ig nem napozás ellenére is sok volt a 40 fok és a napfény a bőrének. Pedig jó lett volna találkozni. :)
  Már több embernek ajánlottam a honlapodat és most hogy látták a képeket is biztosan ők is beleszeretnek. :)
  Egyszóval, köszönöm szépen, már most azon gondolkozunk, hogy októberben is kimegyünk, hogy szét tudjunk nézni.
  Az út hosszúságát (autóval) eltekintve(bár megérte) életünk legszebb nyaralása volt. Csak ajánlani tudom minden családnak, mert a legtökéletesebb a gyerekeknek.
  Azt hiszem sikerült beleszeretnünk teljesen Olaszországba.
  További szép nyarat!
  Barbara

 • Viola Eva (11-8-2015)

  Kedves Andrea,
  utólag is még egyszer szeretném megköszönni a segítséget,a szállás szuper volt,mindennel maximálisan meg voltunk elégedve,jó szívvel fogom ajánlani mindenkinek,és mi is biztosan visszatérünk még :)

  Éva

 • admin (31-1-2016)

  Kedves Andrea!
  Köszönöm az egész család nevében a Toscanai utazásunkkal kapcsolatos segítségedet: a Casale Marittimo-i szállás szervezését, amely egy nagyon kedves helynek bizonyult, a honlapon olvasható rengeteg jó tanácsot az utazáshoz és a programok szervezéséhez, amelyek sok hasznos ötletet adtak az időnk eltöltéséhez.Végül, de nem utolsó sorban köszönjük, a személyesen Általad szervezett programokat (Livornói városnézés és a Di Vaira család borászatában tett látogatás), amit nagyon élveztünk!
  Jó szívvel fogjuk ajánlani minden érdeklődőnek a honlapot és a Hozzád köthető programokat, mert biztosak vagyunk abban, hogy a személyes hozzáállásod, lelkiismeretes segítséged mindenki nyaralását tartalmassá és élménydússá teszi.
  Munkádhoz további sok sikert kívánunk szeretettel,
  Pomaháziné Kassa Gabriella

 • admin (31-1-2016)

  Kedves Andrea!
  Köszönjük a szervezést, a konklúzió hogy visszjövünk :-)
  További szép nyarat egészséget és kitartást kivánok!
  A honlapot ezután is rendszeresen böngészni fogom, már csak a nosztalgia végett is :-)
  Imre és Eszter lányom :-D

 • Kedves Andrea!
  Immár egy hete, hogy visszaérkeztünk Toszkánából, de az élmények, emlékek feldolgozása a mai napig tart, s még sokáig fog tartani.
  Hálás szívvel köszönjük Önnek segítségét, mindazt, amit értünk tett. Az Ön útbaigazításával, segítségével remekül elboldogultunk mindenhol, mindig minden gördülékenyen ment.
  Ez az egy hét igazából csak ízelítő volt Toszkánából, de sebaj, úgyis vissza fogunk menni, hiszen úgy érezzük, Toszkána szerelem marad örökre!
  Na és persze, az Ön szolgáltatását mindenkinek ajánlani fogjuk, mert ebben senki sem fog csalódni!
  Még egyszer nagyon köszönünk mindent: Horváthné Scholcz Erika és férje Salgótarjánból

 • kovacs eniko (19-1-2017)

  Kedves Andrea,
  az idő sajnos elszaladt, és bármennyire jól is éreztük magunkat Nálatok, haza kellett jönni - megérkeztünk csokibarnán, rövidnadrágban a 14 fokba és szakadó esőbe (kicsit rosszulesett ).
  Ismételten szeretném megköszönni Neked a közreműködésedet, szuper volt a szállás, imádtuk, minden rendben volt vele.
  További kellemes nyárutót,
  Enikő

 • Szabo Zsuzsanna Dora (16-7-2017)

  Kedves Andrea!
  Nagyon köszönjük a közreműködést ebben a remek utazásban! Nagyon szép volt minden, a szállás is rendben volt, a tájak és a városok pedig fantasztikusak :-)
  Üdv., Zsuzsa, Zoli, Benji

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera