Casa Head.jpg
Milla birtok – apartmanok Cecinában

Wi-fi FREE!!

KÖZEPES MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

A MILLA ÁRAI 2017-BEN IS VÁLTOZATLANOK MARADTAK!!!!

FOGLALÁSI INFO: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

MILLA KERT

MILLA KERT

Egy csöpp nyugalom Cecina város szélén.
A Milla birtokról néhány perc alatt bent vagyunk Cecina belvárosában egy délutáni shopping kedvéért, elintézhetjük a nagybevásárlást egy egész hétre valamelyik bevásárlóközpontban, lelátogathatunk a tengerparti sétányra egy éjszakai korzózásra, de lekerékpározhatunk a kiépített városi strandokra, vagy éppen a Mazzanta híres, homokos partszakaszára is. Ami azonban a hab a tortán, hogy mégis elég távol vagyunk a város zajától, csodálatos olajfaligetek és ültetvények ölelésében, gondosan megművelt földek szomszédságában, kényelmesen – és nem zajosan – a pisai út (la Pisana) mentén. Kiváló az elhelyezkedése ennek az apartmanháznak, hisz akkor épült, amikor voltak még tágas, szép földbirtokok szabadon ezen a ma nagyon “felkapott” vidéken. A gazda gondos kezeinek köszönhetően a kor azonban egyáltalán nem látszik a szépen karbantartott birtokon, mely évről évre meg tud újulni, és lelkesedését nem veszítve, új és új meglepetésekkel várja vendégeit.
lontanocasa internacorridoi Négy- és hatfős apartmanokra oszlik a családias méretű főépület, mely valaha a körülötte lévő birtok gazdasági épületeinek adott helyet. A toszkán villákra jellemző módon itt is minden apartman, önálló házikó a gazdaság egy-egy épületéből lett átalakítva szálláshellyé, ízlésesen megtartva a hagyományos toszkán építkezés hangulatos részleteit, ugyanakkor modern módon megújulva ott, ahol a kényelem és biztonság nem csorbulhat. Az apartmanok berendezése a hagyományos toszkán, falusi stílusnak megfelelően egyszerű és ízléses, a konyhák felszereltsége tökéletes.
camera2doppiasoggiornocaminocucina A házigazda egyszerre jó ízlésű kertész, hozzáértő gazda, és gondos vendéglátó. Hihetetlenül hangzik, de hobby zöldségeskertje kizárólag azt a célt szolgálja, hogy vendégei szabadon “szüretelgessék” maguknak reggelire, vagy vacsorára az éppen aktuális idényzöldséget, és gyümölcsöt. És mindez persze ingyen, mert amúgy mitől is lenne olyan érdekes. Érkezéskor mindenkit egy-egy üveg házibor köszönt – szintén ajándékba. A kertben játékok a gyerekeknek, és egy szép medence és napozóterasz a vendégek kényeztetésére.
gazzebovino Néhány önálló villa is található a birtokon, bérleti díjuk alig valamivel magasabb, mint a főépület apartmanjaié, de az intimitásnak azért ára van. Berendezésük és kapacitásuk megegyezik a főépület apartmanjaival: kényelmes nappali, benne szétnyitható, kétszemélyes kanapé. Jól felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba és a franciaágyas hálószoba. A rusztikus, alapvetően faberendezésű apartmanok mindegyikében televízió és széf, és mindegyik rendelkezik saját verandával, vagy kertrésszel, lehetőséget adva a kerti vacsorákra, reggelikre.
villettavilletta2
A Milla bérleti díjai 2017-ben is változatlanok: tartalmazzák a rezsit (gáz-, víz- és áramfogyasztást), parkolást, medencehasználatot, egyszeri takarítási díjat. Ágyneműhuzat és törülközők nincsenek az árban, ezek hozhatók, vagy a helyszínen – előzetes rendelésre – 10 Euro/fő áron bérelhetők.

JÚLIUS 29 – AUGUSZTUS 26: 780 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES APARTMAN, 940 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES HÁZ ÉS HATSZEMÉLYES APARTMAN.

JÚLIUS 15 – 29 ÉS AUGUSZTUS 26 – SZEPTEMBER 2700 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES APARTMAN, 760 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES HÁZ ÉS HATSZEMÉLYES APARTMAN

JÚNIUS 17 – JÚLIUS 15 ÉS SZEPTEMBER 2 – 9590 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES APARTMAN, 700 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES HÁZ ÉS HATSZEMÉLYES APARTMAN

MÁJUS 13 – JÚNIUS 17 ÉS SZEPTEMBER 9 – 16420 EURO/HÉT/ 2+2 SZEMÉLYES APARTMAN, 490 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES HÁZ ÉS HATSZEMÉLYES APARTMAN

MÁRCIUS 25 – MÁJUS 13 ÉS SZEPTEMBER 16 –  OKTÓBER 21340 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES APARTMAN, 400 EURO/HÉT/2+2 SZEMÉLYES HÁZ ÉS HATSZEMÉLYES APARTMAN

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

AZ IDEGENFORGALMI ADÓ CECINÁBAN 1 EURO/FŐ/ÉJSZAKA, KÉSZPÉNZBEN, 14 ÉV FELETT FIZETENDŐ!!!

 

CASETTA

CASETTA

Szilvi képei Milláról

 • endre (1-6-2012)

  Üdvözlöm Andrea!!
  Nagyon nagyon szépen köszönjük a segítségét a nyaralásunk megszervezésében!!!!
  A szállásadónk is nagyon aranyos, kedves ember volt és nagyon tetszett az, hogy nem zavarva, de kedvességgel minden információval a rendelkezésünkre állt. A bekészített vendéváró bor nagyon finom volt (pedig egyikőnk sem boros:-) ) de jólesett a gesztus és ízlett a vacsorához.
  Külön megtiszteltetésnek vettük, hogy két alkalommal is kaptunk a házi jellegű pálinka féleségből, egyszer mert hidegnek gondolta a medence vizét, shogy utána felmelegedjünk, másodszor meg azért, mert vasárnap nagy zivatar és lehülés volt :-)Még arra is figyelmeztetett egyik du.-n, hogy este ne ijedjünk meg, mert durrogtatás, tüzijáték lesz Cecinában.
  Igaz, mi nem tudtunk folyékonyan beszélni Vele, de mindent megértettünk, és viszont is.
  Korrekt, zökkenőmentes és nagyon barátságos, közvetlen és teljes mértékben a pihenést , nyugalmunkat biztosító volt az elhelyezés!!!!! Csak ajánlani tudom a Milla- szállást kiemelve, hogy kerékpárral érkezőknek nagyon kiváló, de gépkocsival barangolóknak is nagyon előnyös a szállás!!!! Nem tudtuk mással viszonozni a szíves vendéglátását csak azzal. hogy az áltata termelt olívából és borokból vásároltunk a nyaralásunk végén. Nagyon sok szépet és érdekes tájat , a TÖRTÉNELMET láttuk Toscana-ban és a tenger is csodálatos volt.
  Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítségét!!!!!
  Üdvözlettel
  B. Endre
  Miskolcról

 • szilvi (1-6-2012)

  Kedves Andrea,
  Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen csodásan telt az elmúlt hét Toszkánában!
  Minden amire vágytunk megvolt egy helyen: a Milla birtok nyugalma, a tenger közelsége, a toszkán hangulatú települések, a finomamnál finomabb borok és ételek. Luciano nagyon kedves és figyelmes vendéglátó, neki is nagyon köszönünk mindent!
  Szilvi és Zoli

 • csilla (1-6-2012)

  Szia Andrea!
  Meg kell hogy köszönjem neked, a nagyon szépen sikerült nyaralásunkat, hiszen a te segítséged ehhez nagy mértékben hozzájárult!
  A szállásunk nagyon klassz volt, még egyszer szeretnénk rajtad keresztül is megköszönni Lucianó kedvességét, vendégszeretetét. Jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Millát. Toscana kis falvait amit te ajánlottál megnézésre, hiszen még mindig gyönyörű,
  kicsit irigykedem is rád hogy ott élhetsz. Mikor haza érkeztünk a 14 fokba, hát őszintén nagyon vágytam vissza a melegbe.De nem akarok elégedetlennek tűnni, nagyon jó volt ez az egy hét is! Bár legközelebb biztosan két teljes hétre megyünk.
  Kívánok neked erőt, egészséget
  a munkádhoz, és a családodhoz! Köszönjük még egyszer, hogy ennyit segítettél nekünk!
  Szia! Mánya Csilla

 • admin (1-6-2012)

  Kedves Andrea!
  Szombaton éjjel hazaérkeztünk Toszkánából, és persze az egyik szemem sír a másik nevet.
  Szeretném megköszönni a segítségedet, amit a szállással kapcsolatban nyújtottál és a sok hasznos tanácsot, amit a honlapodon találni és ami nélkül nehezebben boldogultunk volna.
  Tele vagyunk élménnyel, sokat mentünk mindenfelé, minden napra csináltunk programot és azért persze a csodálatos tengerben is fürödtünk. Még Elbán is töltöttünk egy napot, ami a szívem csücske lett.
  A Milla is csodás volt, jó választásnak bizonyult minden tekintetben.
  Most még kell néhány nap, hogy vissza tudjak térni a dolgos és persze szürkébb hétköznapokba, mert még mindig az ottani élmények töltik ki a szívemet.
  Felejthetetlen volt.
  Neked kívánok minden jót a továbbiakra és örülök, hogy legalábbis virtuálisan megismerhettelek.
  Üdv: Márti

 • dr. Havasi Mónika (8-8-2012)

  Kedves Andrea!
  Köszönünk minden segítséget, a szállás kitűnő volt, maximálisan meg vagyunk elégedve, nagyon jól éreztük magunkat. Csak sajnos... haza kellett jönnünk...:-)
  Üdvözlettel: a Havasi család

 • vitez istvan (19-9-2012)

  Kedves Andrea!
  Először is köszönöm a közbenjárást a nyaralásunkkal kapcsolatban.
  Most szombaton érkeztünk haza a Milla birtokról. Minden fantasztikus volt.
  Ha tudok mindenféleképpen elutazok még Toscanaba, és mindenkinek ajánlanám a Milla birtokot (bár ehhez nagyban hozzájárult Luciano meleg fogadtatása és sok segítsége)
  Üdv. Vitéz István

 • dr. Szabó Kálmán (19-9-2012)

  Köszönjük az Ön részletes tájékoztatását, s ha nem is hívtuk fel ott tartózkodásunk alatt, akkor is jó volt tudni azt, hogy van egy telefonszám nálunk, s ha rászorulunk felhívhatjuk. Sok szépet láttunk, segítettek az internetes útmutatásai és a vendéglátók kiegészítései. Dolgos, rendes emberek, előrelátók, takarosak. Aranyosak, kedvesek, szolgálatkészek voltak, térképpel vártak bennünket ajánlva a látnivalókat, a megfáradt utazót előzékenyen kínálták finom borukkal, jólesett szíveslátásuk.
  Honlapját szívesen ajánlom másoknak is és a Milla-birtokot is.
  Üdvözlettel: dr. Szabó Kálmán

 • veres Petra (27-9-2012)

  Kedves Andrea!
  Utólag is szeretnénk megköszönni a nyaralásunkhoz nyújtott segítségedet! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, mind a 10 nap csodálatosan telt. Luciano Úr nagyon barátságos volt és szuper volt a szállás. Toszkána tényleg olyan gyönyörű, mint a képeken, ezért biztosan visszatérünk valamikor! Keresni foglak, ha újra megyünk! Mégegyszer nagyon köszönjük!
  Üdvözlettel: Veres Petra és családja Balatonlelléről

 • ilona strasszer (1-10-2012)

  Kedves Andrea!
  Nagyon szépen köszönjük a rengeteg segítséget, amit nyaralásunkhoz nyújtott. Istenien éreztük magunkat mind a 12-en, akik együtt indultunk el a Milla birtokra. A házigazda Luciano úr nagyon kedves, figyelmes, segítőkész volt. A szállás gyönyörű, mindennel felszerelt. A kert szépen gondozott, a medence vize még szeptember közepén is meleg volt. Sok szép helyen jártunk, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Nagy segítségünkre volt a honlapja kirándulásaink során. Rengeteg fényképet, felvételt készítettünk, amit megosztottunk barátainkkal. Az élménybeszámolóink alapján többen elkérték az elérhetőségét. Tervezzük mi is, hogy majd még visszamegyünk. A Milla birtokot és az onnan elérhető szép helyeket mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
  Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent, mind a 12 fő nevében.
  Üdvözlettel: Babrányi Istvánné Százhalombattáról

 • sin angelika (25-1-2013)

  Kedves Andrea!
  A Milla birtokot érkezésünkkor könnyen és gyorsan megközelítettük. Ott tartózkodásunk alatt semmilyen problémát és nehézséget nem tapasztaltunk a birtok megközelítését illetően, oda ki- és behajtani is könnyen tudtunk. Luciano, a házigazda, pedig igazi vendéglátóként viselkedett: érkezéskor bor a hűtőben, friss gyümölcs az asztalon, melyet szinte minden nap pótolt. A kertben lévő zöldségeket is úgy használhattuk, mint a sajátunkat. Máskor is szívesen visszatérnénk a Milla birtokra és bárkinek jó szívvel ajánlom.
  Üdvözlettel: Sin Angelika

 • admin (25-6-2013)

  Kedves Andrea,
  Nagyon-nagyon jól sikerült az utazás. A Cecina melletti szállást kicsit nehezen találtuk meg. Nem akartunk hinni a GPS-nek, mert azt hittük, hogy a szállás Cecina-ban van... El is mentünk a birtok előtt, de nem túl feltűnően van kitáblázva. Azért sikerült...:) A szállásadó úr nagyon kedves és vendégszerető, rögtön egy pohár házi borral fogadott minket, majd kaptam tőle egy üveg saját készítésű olíva olajat is..:)
  Kis kellemetlenségbe ütköztünk, mert a visszaigazolásban az szerepelt, hogy az ágynemű benne van az árban, de nem volt ágynemű. Ezt csak késő este vettük észre, így már nem tudtunk szólni... de mindegy, ezt is megoldottuk..:), és el is feledtette velünk az, hogy nagyon kedvesek voltak velünk.
  Üdvözlettel: Melinda & Balázs

 • Rigó Eszter (27-6-2013)

  Kedves Andrea!

  Számunkra tökéletes választás volt a Milla! A hosszú út után a gyerekek boldogan ugrottak a medencébe, a felnőtteknek meg nagyon jól esett a behűtött házi bor, amivel Luciano gazda várt. A szintén behűtött cseresznyét majszolva körbevezetett a birtokon. Sajnos mivel júniust írtunk, a paradicsom még nem érett meg, és a rossz idő miatt a bazsalikom sem volt túl erős, ezért minden apartmanba készített be egy-egy cserepes bazsalikomot :) Minden alkalommal kihangsúlyozta, hogy a veteményesben csak a vendégek részére termeli a fűszert, a zöldséget és a gyümölcsöt :) Estére egy kis welcome drink-ként kaptunk egy-egy üveg "Grappa di Toscana" -t, "For CASA MLLA's special Friends" felirattal. Egyszóval, a szíves látásra nem lehetett panaszunk :) Az időt is jól kifogtuk, sőt, már-már túl jó időnk volt. Luciano ajánlott pár kisebb falut, 15-20 perces távolságra, amiket kora esti programként be is iktattunk, és nem csalódtunk. Igazi, toszkán gyöngyszemeket láttunk. Áthajóztunk egy napra Elba szigetére (el is döntöttük, hogy oda azért egy másik nyaralást majd még szervezünk), megnéztük Pisat, és még a tengerben is fürödtünk. És persze a piacot sem hagytuk ki Cecinában. Egyszóval jól elfáradtunk, de megérte: pont annyit láttunk Toszkánából, hogy tudjuk, ide még vissza kell jönnünk…

 • admin (10-7-2013)

  Kedves Andrea !
  Jó választás volt a június ,szinte alig volt forgalom,mindenütt kényelmesen tudtunk parkolni,közlekedni,nézelődni…még a Milla birtokot is egyedül laktuk ( ami persze a házigazdának nem akkora szerencse)Luciano úr tényleg minden információval ellátott bennünket , mindenféle térképet kaptunk részletes útmutatóval ,külön kerékpáros térképet is ! Tényleg nagyon figyelmes vendéglátó,de ami számomra a legtöbbet ért az az információ ,amivel ellátott bennünket.A fiamat pedig fagylalttortával lepte meg a születésnapján (nem tudom,hogy Te szóltál neki vagy magától vette észre az adatok alaján)
  Millió köszönet és üdv.:Mónika

 • Kedves Andrea!
  Szeretnénk megköszönni mindazt a segítségét, amivel megkönnyítette, hogy ilyen jól megválaszthattuk nyaralásunk színhelyét!
  Az előttünk szólókhoz hasonlóan, mi is csak jókat tudunk mondani mind a Milla birtokról, a házigazdáinkról, és a környékről egyaránt.
  Házigazdánk, Luciano, igazi vendéglátó úriember, kedves, figyelmes, előzőkény, segítőkész!
  Szeptember első hetében nyaraltunk, kiváló időjárás volt, strandolásra, és kirándulásra is alkalmas. Hogy csak a nagyobb helyeket említsük, eljutottunk Sienába, Pisába, Firenzébe, és még Rómába is.
  Rómában abban a szerencsében volt részünk, hogy a Szent Péter téren egészen közelről láthattuk Ferenc pápát, ezzel egyidőben részesülhettünk a pápai áldásból, és még a bazilikába is bejuthattunk. Ezekre az élményekre igazán nem számítottunk!
  Csak azt tudjuk mondani, mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve, tartalmas, szép nyaralásunk volt! Másoknak is csak ajánlani tudjuk a helyet, és az Ön honlapját is!
  Köszönettel: B. Attila és M. Mária

 • admin (29-9-2013)

  Kedves Andrea !
  Sajnos végetért a cecinai nyaralásunk , szuper volt. Köszönjük a közreműködést és a sok jó ötletet amik nélkül nehezebb lett volna.
  A házigazda nagyon kedves, jó humorú ember , akitől szintén sok jó ötletet kaptunk, igy külön köszönet LUCIANO -nak kérem tolmácsolni.
  Én már jól ismertem a területet nagy magasságból , de lentről még szebb volt.
  Sok köszönettel PAJOR TIBOR

 • Kovacs Livia (6-11-2013)

  Kedves Andrea!

  Köszönöm, nagyon jól sikerült a nyaralás, még egyszer köszönjük a segítséget is, igyekszem röviden összefoglalni a benyomásainkat a szállásokról.
  Milla: a kert gyönyörű, nagyon kedves felajánlás volt, hogy fogyaszthatunk a fűszernövényekből, gyümölcsökből, éltünk is vele, valamint igazi vendégváró gesztusként bor és gyümölcs várt minket a hűtőszekrényben. A medencét sajnos már nem tudtuk élvezni, mert nem volt elég jó idő, de az is szépen karbantartott, este hangulatosan kivilágított volt. Az apartman kellően tágas volt.
  A programok közül, alapul véve az ön által is javasoltakat, az elbai kiruccanást szerettük a legjobban, elvarázsolt minket a sziget.
  További sok sikert és még több elégedett ügyfelet kívánok :) Üdvözlettel: Kovács Lívia

 • admin (31-1-2016)

  Kedves Andrea!
  Szeretném megköszönni munkáját. Tegnap éjjel szerencsésen hazaértünk és a végső összefoglalásunkat elégedettség jellemezte.
  Most először de biztosan nem utoljára voltunk szeptember 2.felében tengerparton. ( mármint Olaszországban )
  Azonban engedje meg , hogy néhány dolgot megemlítsek ami nélkül még elégedettebbek lennénk.
  A Firenzei kirándulás túlságosan vontatott ha egy ember (idegenvezető) 2 nyelven próbálja elmondani mindazt amit tudnunk kell a város meglátogatása során. Ha újra dönthetnénk oda biztosan nem mennénk el ekkora , több nyelvet beszélő csoporttal.
  szerk: a szervezett, buszos kirándulásra vonatkozik a megjegyzés!
  A szállás rendben volt, tényleg nem hallatszik be a lakásba az út zaja. A tulaj nagyon kedves,készséges sok fontos információt adott, hogy hol fürödjünk, hol vacsorázzunk. az ár érték arány teljesen rendben volt, mondhatnánk nagyon olcsó:)
  Az olivás estet viszont kihagynám. A kedvességgel ott sem volt gond viszont egy üres üzemet látogatni nem túl nagy élvezet és amit utána kínálnak mint olíva kóstolás az mondhatni nulla. 2 fajta olajnál azért többre számítottunk,
  viszont a hús és a bor rendben volt náluk.
  Még egyszer köszönjük,a továbbiakhoz jó munkát kívánunk.
  Vali&Tibor, József&Éva

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera