foto in testa vallegaia.jpg
Camping Valle Gaia ****

Wi-fi!!!

MAGAS MINŐSÉGI- ÉS KÖZEPESEN MAGAS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Mindössze 9 km-re a tengertől – Bibbona, Cecina és Vada partjaitól – Cecina városából a csodálatos középkori kis falucska, Casale Marittimo felé félúton, a híres toszkán dombok között bújik meg egy völgyben Vallegaia (Örömvölgy).
vialebarbecue Évszázados fenyőfák és olajfaligetek határolják e nagyon nagy odaadással gondozott, dús növényzetű, a legnagyobb melegben is hűs árnyékot biztosító fáktól gazdag kemping 230 sátorhelyét.
camperroulotewi-fi A nagyméretű sátorhelyeket (90-130 nm), az élménymedencével is bővített uszodaparkot (összesen 5 medence), a főszezonban gazdag animációt és a miniclubot elsősorban a családok kedvelik, és választják nyaralásuk visszatérő színhelyéül. A kempingben számos sportra van lehetőség – tenisz, kosárlabda, kispályás foci, olasz teke, ping-pong -, kerékpárok, robogók és autók bérelhetők, valamint házilag készített, és garantáltan kipróbált trekking-, kerékpáros- és autós túratérképek kaphatók.
duotrio Vallegaia -az Etruszk Riviéra szívében – kiváló kiindulási pont szinte egész Toszkána csillagtúra szerű felfedezéséhez, úgymint: Firenze, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Chianti, Maremma és a Toszkán Szigetvilág gyöngyszemei.
animazionekorhintalibikoka A kemping üzemeltetői különleges figyelmet fordítanak a tisztaságra, vízminőségre és a házirend és csendespihenő szigorú betartatására, mely nemcsak a családok, de mindenki érdeke, aki nyugodt, biztonságos pihenésre vágyik.
bagnobar

Foglalási info: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

 

 • hillender gyorgy (16-7-2012)

  Szia Andrea!
  Szombat reggel eljöttünk a kempingből, csak jókat mondhatok! Nagyon köszönjük, hogy e-mailen és sms-ben tudtunk veled a foglalásról kommunikálni. A portán már vártak, külön öröm volt, hogy Giorgio-nak nevezett az úr a recepción! Sajnos csak két éjszakát tudtunk maradni, utazásunk vége felé iktattuk be a vidéket, Nápoly után. Ha ismét lehetőségünk lesz utazni felétek, biztosan keresni fogunk!
  Köszönjük még egyszer, további szép nyarat!
  Gyuri

 • Maria (18-7-2017)

  Szia Andrea!
  Szeretnénk neked megköszönni a segítséget,hogy egy ilyen gyönyörű helyen tölthettünk el egy csodás hetet:)Nagyon jól éreztük magunkat!Hatalmasakat ettünk és jókat fürödtünk:)Az egész kemping területén nagyon kedves emberek dolgoztak,és mindenki roppant segítőkész volt.Külön szeretnénk neked megköszönni a pisai túrát és a livornói hajókázást is.Nagyon érdekes idegenvezetésben volt részünk,és sok olyan dolgot hallhattunk tőled,ami a tankönyvekből kimaradt:)Külön megemlíteném azoknak akik ezen a választáson gondolkodnak,hogy Andreában egy nagyon közvetlen és barátságos embert ismertünk meg.Az egész kirándulás alatt sok idegenvezetővel ellentétben nem kellett azt éreznünk,hogy kioktatás szerűen hallgatjuk az infókat.Nem voltunk sem lekezelve,sem pedig idiótának nézve.Ezer köszönet érte.A toscán naplementét pedig nem szabad kihagyni,mert mesébe illő látvány.Ha tehetném már most vissza mennék!Ha lehet biztos visszatérünk még:)Nagyon köszönjük neked,és legyen csodás a nyarad!
  A Dresser-Kis család

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera