foto head festa casale.jpg
Falusi lakások Casale Marittimóban

FOGLALÁSI INFO:  TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Újabb gyöngyszemet találtam a különleges igényűeknek. Nem magamtól találtam ki, hanem konkrét kérések érkeztek falusi környezetre. Olyan emberek kérték, akik eredeti toszkán hangulatban szeretnének egy-két hetet pihenni. Olyan környezetben, ahol azonban nem más túristákkal “osztozkodnak”, hanem a helyiek életformájával, hétköznapjaival ismerkednek . Illetve olyanok, akik már ismerik, és imádják az olaszok – toszkánok – életstílusát (nem kevés van ilyen…). Casale Marittimo igazi toszkán falucska, kevés lakossal, akik mind ismerik egymást. Talán ezért is fogadják olyan szívesen a vendégeket maguk közé, mert legalább ők is látnak időnként új arcokat…

A KISPADON

A KISPADON

Alig néhány nap, és a vendég máris otthon érzi magát. Erről a helyiek gondoskodnak. A legtöbbször már érkezéskor leállítják beszélgetni a még félénken kutató idegen arcokat, akik nem győznek betelni a középkori falucska mesés látványával, a kibérelt apartmant keresve. Nem egy vendéget elkísértem már első útjára, és a hatás szinte mindenkinél azonos volt: “hová is csöppentem, valóság ez, vagy csak álmodom?” kifejezések olvashatók minden arcon. Hiába az alapos felkészülés (hisz minden információt előre megküldök, és két rövidfilmem is van a faluról a Toscana Tv-ben), mindenkit megdöbbent a helyszín érinthető valósága.

A kibérelhető apartmanok kimondottan turisztikai céllal lettek felújítva, tökéletes alapossággal követve egy toszkán középkori épület – hisz erre komoly építészeti előírások vannak – és egy egyszerű, de mégis igényes, ízléses falusi lakás elvárásait. Az épület ráadásul a település szívében, az egykori kastélyban helyezkedik el, bár ma már a kastély jellegéből nem sok fedezhető fel, hisz teljesen belakták, életmódjukhoz alakították a település lakosai. Mégis külön varázsa van a pozíciónak, mert a falu parkolójától az apartmanig szövevényes út kanyarog a szűk utcácskák, galériák, árkádok között.

A toszkánok leleményessége fedezhető fel a lakások berendezésében. Aki nem járt még ilyen helyen, el sem tudja képzelni, micsoda komfortot, modern, minden igényt kielégítő házbelsőt rejtenek az ódon falak. Azt gondolom, nem véletlen, hogy a toszkánok világhírt szereztek maguknak a belsőépítészet terén (is), mert félelmetes kreativitás kell ilyen különleges környezetben a komfort megteremtéséhez. Ha ma kimondhatatlan összeget érnek ezek a – sokszor aprócska – lakások, az csak úgy fordulhat elő, hogy tökéletesen ki tudják elégíteni a mai ember igényeit. Hisz a formától, korabeli szépségtől sokan elájulunk, de azért a modern igényeinkről nem sokan mondanánk le, hogy itt lakhassunk…
cucina nidocucina primiziacucina grottasoggiorno mura A casalei lakások ugyanolyan formában bérelhetők, mint akármelyik residence apartmanjai a környéken. Elő- és utószezonban nem szigorúak a turnusok, de főszezonban alkalmazkodni kell a szombati váltáshoz, és a heti bérléshez. Van romantikus kis lakás pároknak – a nászutasok pl. nagyon szeretik -, de megfelelő 4, vagy akár 6 fős családoknak is. Alig néhány apartmanról van szó, tehát hamar megtelnek, last minute-ra szinte sosincs lehetőség. Jó korán ki kell őket szemelni, és minél előbb foglalni, ha be akarjuk biztosítani. Nagyon nagy előnye, hogy falusi környezetben lévén, egész évben bérelhető, hisz a faluban mindig van élet, nem zár be, mint egy üdülőközpont. Azoknak is nagyon jószívvel ajánlom tehát, akik szokatlanabb, késő őszi, esetleg téli időszakban kirándulnak Toszkánába (a lakások természetesen fűthetők).
balcone primiziapanorama nidosoggiorno primiziagiardino primizia És a lényeg: akármilyen hihetetlen, de az árak kiválóak. Persze, hisz nincsenek medencék, teniszpályák, mondaná a hasonló szolgáltatásokhoz szokott, residence-lakó közönség. Valóban nincsenek. Van helyettük igazi toszkán hangulat: a szomszédban a friss briós illatával csalógató pék (vétek kihagyni), a falu húsboltja, ahol a hentesnek ideje is van arra, hogy akár kézzel-lábbal, de elmagyarázza, mitől is olyan kiválóak helyi specialitásai, az olasz hétköznapok nélkülözhetetlen állomása: a bar (presszó), ahol minden falusi pletykáról hírt kaphat a vándor – aki ide betéved, legyen legalább félórája, hogy végighallgassa a nyelvi akadályokra fittyet hányó öregeket -, kiváló pizzéria (La Pergola nevű), és kiváló étterem (Le Volte nevű), és aki még ennél is többet akar a helyiekkel közösködni, van (jó drága) fodrász, pedikűrös, kozmetikus, ahol aztán lehet a casalei asszonyokkal pletyizni, színészeket, zenészeket – és szomszédokat – “kibeszélni”, recepteket, házi praktikákat és főzőtitkokat kicsalni. Szigorúan olaszul (sőt! helyi dialektusban)…
entrata mura:nido:prientrata grottapanoramico gro:pri

Árak 2017-ben
KÉTSZEMÉLYES LAKÁSOK:
– január 9 – május 27 és november 4 – december 23 között: 300 és 350 Euro/hét
– május 27 – július 1, szeptember 23-november 4 és december 23-január 9 között: 350 és 450 Euro/hét
– július 1 – 29 és szeptember 2 – 23 között: 500 és 625 Euro/hét
– július 29 – szeptember 2 között: 650 és 750 Euro/hét
2+2 SZEMÉLYES LAKÁSOK (egy franciaágyas szobával,és a nappaliban kétszemélyes kanapéággyal):
– január 9 – május 27 és november 4 – december 23 között: 350 Euro/hét
– május 27 – július 1, szeptember 23-november 4 és december 23-január 9 között: 450 Euro/hét
– július 1 – 29 és szeptember 2 – 23 között: 625 Euro/hét
– július 29 – szeptember 2 között: 750 Euro/hét
4+2 SZEMÉLYES LAKÁS (két franciaágyas szobával és a nappaliban kétszemélyes kanapéággyal):
– január 9 – május 27 és november 4 – december 23 között: 350 Euro/hét
– május 27 – július 1, szeptember 23-november 4 és december 23-január 9 között: 450 Euro/hét
– július 1 – 29 és szeptember 2 – 23 között: 625 Euro/hét
– július 29 – szeptember 2 között: 750 Euro/hét.

A bérleti díjak tartalmazzák a rezsiköltséget (víz-, gáz- és áramfogyasztást), és egyszeri takarítási díjat. Az apartmanok önellátásra teljesen felszereltek. Ágyneműhuzat és törülközők nincsenek az árban, ezeket a bérlők hozzák magukkal ( a helyszíni bérlés ára 18 Euro/fő, előre kell jelezni!). A parkolás a falu parkolójában (lakásoktól kb. 100 méter) INGYENES!

FONTOS! Casale Marittimóban 2017-ben SINCS idegenforgalmi adó!!!

FOGLALÁSI INFO:  TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

 

 • Székely Zoltán (1-6-2012)

  Kedves Andrea,
  Még nem volt alkalmam megköszönni a segítséged. Köszönjük az infokat, és a szállás foglalásokat is. Minden nagyon szuper volt, könnyen megtaláltuk a szállásokat, nagyon jók is voltak, és szuperül éreztük magunkat! Casale Marittimoban lett is egy kedvenc éttermünk, a nevét ugyan nem tudom, de Domeniconak hívják a tulajt, a főtér alatti kisutcákban valahol:) hiheteteln mennyiségű italkinálattal rendelkezik:) ide biztosan vissza fogunk látogatni...
  Mégegyszer köszönjük!
  Üdvözlettel: Anita és Zoltán

 • zsuzsi (1-6-2012)

  Kedves Andrea!
  Szeretnénk a férjemmel köszönetet mondani Neked, hogy ilyen sokat segítettél nekünk, mert a nászutunk felejthetetlenül csodásra sikerült. Ahogy Ő fogalmazott: "szerintem nekünk volt a legjobb nászutunk a világon!" Ehhez a Te tanácsaid, hogy hová érdemes mennünk városnézésre, strandokra nagyban hozzájárultak. A szállásunk Casale Marittimoban, amit szintén csak Neked köszönhetünk igazán romantikus volt, pláne a nászutas extra ajándékokkal! :-)
  Mindenkinek üzenjük, Andreánál jobb, rugalmasabb, hatékonyabb szervezőt nem fogtok találni...:-)
  Még egyszer köszönjük!
  Zsuzsi, Gyuri

 • szalczer péter (5-7-2012)

  Szia,
  Szeretném megköszönni a közreműködést az apartmannál, csodálatos hely az egész falut beleértve!!!
  Egy igazi gyöngyszem még Toscanaban is :)

 • Noémi&Norbi (10-7-2013)

  Kedves Andrea!

  Köszönünk minden segítséget és tanácsot. Gyönyörű helyre jutottunk el a segítségeddel. Bár bejártuk a vidéket bringával és autóval, de Casale Marittimo-nál hangulatosabb helyet nem találtunk sehol. Itt tényleg minden megvan amiről az ember Toscana hallatán álmodik... :)

  Üdv: Noémi és Norbi

 • Kánitsch Tamás (30-7-2013)

  Szia! Köszönünk szépen mindent. Nagyon hasznosak voltak a tanácsaid. Jól éreztük magunkat, csak az idő volt egy kicsit rövid, de ezt már tudtuk előre, de sajnos idén csak ennyi közös szabadságot tudtunk kivenni. Üdvözlettel:Kánitsch Tamás

 • Kedves Andrea,

  Casale egy csoda:) A pékség, helyi bár, minden szuper volt:)
  A szállás is jó volt, ami nekünk problémát okozott, hogy sok a pók és pókháló, de ettől függetlenül nagyon jól érzetük magunkat.
  Köszönjük a szervezést, a sok segítséget és a tanácsokat.

  üdv András és Szabina

 • Varsányi Orsolya (13-9-2013)

  Kedves Andrea!
  Szeretnénk még egyszer megköszönni a segítségedet a La Grotta apartman lefoglalásához.
  A hely elbűvölő és nagyon hangulatos volt, igazi toszkán életérzésben lehetett részünk. :) Tényleg ideális volt nászúthoz. Gyönyörű egy hetet töltöttünk Toszkánában, rengeteget kirándultunk, de ha nem mozdulunk ki Casale Marittimoból, akkor is fantasztikus lett volna.
  Köszönjük szépen! Minden jót kívánunk!
  Üdvözlettel: Orsi és Gábor

 • Timar Elod (6-11-2013)

  Szia Andrea!
  A nyaralás felejthetetlen volt, és azóta is szinte hetente előjön milyen jó dolgunk volt. A szállás kicsit jobb is volt mint elképzeltük, valódi toszkán hangulat, nem beszélve Casale-ról ami zseniális. A helyiek kézzel làbbal is segítenek elmagyarázni hogy mi merre van ha ugyadódik, a kavé isteni, a borok, a vaddisznó pörkölt egyszerűen hibátlan. Igazából egy kisregényt lehetne írni arról,is, hogy a közeli híres városok, faluk milyenek, de inkább azt javaslom mindenkinek, hogy maga élje át ezeket az élményeket, garantáltan nem bánja meg. Öreg korunkra tuti kiköltözünk:)
  Szóval köszönjük a közvetítést, maradéktalanul elégedettek voltunk. Üdv: Eszti és Előd

 • Both Ágnes (17-9-2014)

  Szia Andrea!
  Ma értünk haza gyönyörű utunkról! Fantasztikusan sikerült, Casale Marittimo imádnivaló. A szállás nagyon jó volt, belecsöppentünk kint létünk alatt egy két napos falusi rendezvénybe, aminek a hangulata felejthetetlen volt. Kirándulásaink zökkenőmentesen lezajlottak, általában este 10-11 körül estünk haza fáradtan, de annál vidámabban Emoji. Toszkána fotós paradicsom... Több mint 2000 felvételt készítettem.
  Nagyon köszönünk mindent! Nem tudom, Neked mivel tartozunk a segítségért!? Kérlek jelezd és azt is rendezzük. Mindenesetre csak ajánlani tudom mindenkinek az oldaladat. Sok hasznos információ, tanács segített minket is.
  Szeretettel üdvözöllek: Ági

 • Olaszyné F. Anita (30-9-2014)

  Kedves Andrea!
  Nagyon szépen köszönünk mindent, sokat segítettek kirándulásaink és utazásaink során a honlapon található anyagok. Jól éreztük magunkat.
  A szállás tökéletes volt, Toscana gyönyörűbb és magával ragadóbb, mint el tudtam képzelni.
  Az ismerőseim már érdeklődnek a szállásunk iránt, ha komoly érdeklődő lesz hozzád irányítom Őket.
  Üdvözlettel: Olaszyné F. Anita

 • admin (23-6-2015)

  Kedves Andrea!
  Hol is kezdjem! Nagyon köszönjük ezt a fantasztikus -némi kalanddal tűzdelt-egy hetet! Fantasztikus volt,minden a legnagyobb rendben történt,már a megérkezésünk is szinte hihetelen módon nagyon jól szerevezetten történt. Marcust ahogy felhívtuk rögtön érkezett,kommunikációs nehézségünk sem volt mert jól megértettük magunkat vele angolul. Külön köszönet a segítségért NEKED ha tolmácsolni kellett ,vagy ha segítséget kértünk bármiben. Mindenképpen csak ajánlani tudjuk a TE általad szervezett szállásokat! Nagy tisztelettel:Edus és Tomi

 • admin (23-6-2015)

  Szia Andrea!
  Köszönjük szépen a segitseget,csodalatosan ereztuk magznkat.Ha lesz egy szuszanatnyi pillanatom,bővebben ki fogom fejteni.Lehetseges,h jővőre is mennenk,de 4-en.Persze ezt elore jelezni fogom.
  Üdv Attila es Judit:)

 • admin (23-6-2015)

  Kedves Andi!
  Szeretnénk megköszönni a segítségedet, mellyel a nászutunkat sikerült felejthetetlenné tenni!
  Példa értékű az amit csinálsz és ahogyan csinálod. Sok ötlettel, tanáccsal segítettél, mondhatni "irányítottad" a napjainkat, hogy tartalmasan és életre szóló élményekkel gazdagodjunk. Megtette a hatását. Megfogadtuk, hogy amint lesz rá módunk, visszamegyünk újra!!!!!!!!!!!!!!

  Casale Marittimó !!!!!!!!!!!!!!! HÚÚÚúúúúúú !!!!!!!!!!!!
  Az amit nyújtott leírhatatlan. Ide csak azok menjenek, kik tényleg olasz és valódi falusi életérzést akarnak látni és tapasztalni. Valami csoda tárult elénk, mikor megérkeztünk. Mintha egy középkori kosztümös filmforgatás díszletei között lettünk volna. A falu lakói( kiket tényleg pár nap után ismersz) mosollyal üdvözölnek és a helyi kávézóban már kérnünk sem kellett, a pincér már megjegyezte, hogy miket fogyasztunk. A kávék melyeket a normál mennyiséghez képest kissé többet fogyasztottunk( de hát hol nem, ha itt Olaszországban) ízvilágában páratlan élménnyel gazdagítottak. A Toscan konyha remekeit még nem is említettem. A vadhús, fiorentina, a leves...............! A falucskában, a helyi kávézóba minden reggel kiültünk és mosolyogva, olykor irigykedve néztük, hogy a helyi lakosok hogyan élik a mindennapjaikat. Minden este az általad javasolt helyi Locanda La Volte étteremben vacsoráztunk. A tulajdonos Massimo az utolsó este mikor elköszöntünk, búcsúzóul átadott egy palack bórt. Ez azt hiszem, minden elmond helyettünk..................!

  Végezetül, de nem utolsó sorban hálásak vagyunk mindenért és azóta számos alkalommal elmeséltük élményeinket és ajánlottuk a személyedet, ha egy megbízható, hiteles szervezőt keres valaki. Gratulálunk Neked és őszintén kívánjuk, hogy még sok-sok embernek tudj segítséget és tanácsot adni, ha Toscanat szeretnék felfedezni.
  Jó egészséget és sok sikert!
  Üdvözlettel:
  Hunyadi Hajnalka és Nagy Ferenc
  Írországból

 • admin (23-6-2015)

  Kedves Andrea!
  Sikerült végre beszélnem a barátnőmmel (messze lakunk egymástól), egy kicsit mesélt a toscana-i utazásról. Gyönyörű emlékekkel jöttek haza, azt mondták nem csalódtak az olaszokban, pont olyanok, mint ahogyan elképzelték őket. Az ételek, a levegő, a tájak, az emberek, a tenger, a hangulat....mind-mind csodálatosak voltak! Nem győztek ámulni, és nem akarták elhinni, hogy tényleg itt vannak. Szuper volt a szállás, Marco, és mindenki nagyon kedves volt velük. A hazafelé úton is sikerült egy kicsit elkeveredniük, de ezt már úgy fogták fel, hogy legalább ezt is megnézték.(Bár nem nagyon akartak hazajönni). Mindent nagyon köszönök neked, sikerült egy maradandó csodás élményt szerezni nekik! Hosszabb beszámolót akkor tartanak, ha találkozom velük, mert egy óra alatt nem tudták elmesélni. Mikor beszéltem velük, akkor is a google térképen Casale Marittimoban barangoltak.
  A figyelmükbe ajánlottam a honlapodat, és továbbra is sok sikert és kitartást kívánok neked a munkádhoz, remélem még sok embernek sikerül ilyen óriási örömöt okoznod, mint nekik! Még egyszer mindent köszönünk!
  Üdvözlettel: Fata Viki

 • Gal Karoly (5-8-2015)

  Kedves Andrea.
  Köszönettel tartozunk: Ön nélkül lehet, hogy sosem jutottunk volna el Casale Marittimo-ba, ebbe a csodás kis városkába. Ráadásul ideális volt a helyszín a kirándulásokhoz, a tenger is közel volt (kedvencünk Calafuria sziklás partja lett).
  Még egyszer köszönjük, és további szép nyarat - jó munkát:
  Gál Károly
  Ui: talán egyszer még hajókázunk Livorno csatornáiban

 • Kiss Norbert (11-8-2015)

  Szia.
  Mi már itthon, pedig maradtunk volna még jócskán...
  Minden nagyon jó volt, a szállás egy kis gyöngyszem:) élveztük minden napját...Nagyon szépen köszönjük és nem utolsó sorban a pezsgőt is...jelentem elfogyott:)
  Remélem neked is jól telik a pihenés. Kívánjuk, hogy a jövőben is sok embernek tedd feledhetetlenné a nyaralását, nászútját...
  Üdvözlettel Kitt&Norbi

 • Horvath Norbert (11-8-2015)

  Kedves Andrea!
  Köszönök minden segítséget,minden nagyon jó volt,rendben hazaérkeztûnk,a szállás kiváló volt.
  egy észrevétel,a faluban lévő éttermekben Csüt.-től lehetetlen este vacsorázni illetve asztalhoz jutni,
  Jelezni kéne az üdülőkkel,hogy asztalfoglalás nélkül ,legalább 2 nappal előtte,nem tudnak vacsorázni csak ha bemennek Cecinába!
  Köszönettel Horvath Norbert
  Casale Marittimo,Jővőre ugyanitt !!

 • Dávid Anikó (21-9-2015)

  Kedves Andrea!

  Szeretnék itt is köszönetet mondani a segítségedért, a hasznos információkért, amik szebbé, még élvezhetőbbé és átélhetővé tették a Casale Marittimoban töltött csodás hetet.

  Kedves - esetleg még bizonytalankodó - honlapot böngésző leendő utazók!

  Ha egy hihetetlenül varázslatos helyen szeretnétek eltölteni nyaralásotokat, megbízható és korrekt szervezés mellett, akkor válasszátok Andreát!

  Nem fogtok csalódni... Casale Marittimo a világ egyik legbűbájosabb helye...leírhatatlan, elmondhatatlan...ezt át kell élni, meg kell tapasztalni...és ide vissza kell jönni!

  Köszönjük szépen Andrea, ha Toszkánába utazunk, akkor csak a Te közvetítéseddel tesszük a jövőben is!

  Dávid Anikó

 • Baranyai Gyorgy (8-7-2016)

  Kedves Andrea!
  Ezúton szeretném megköszönni segítségét a szálláshelyünk kiválasztásában és azt hogy csodálatos egy hetet tölthettünk el gondtalanul ebben a pazar környezetben.
  Remélem ez a nyár Önnek is sikeres lesz!
  üdvözlettel:
  Baranyai György

 • Dely Levente (26-8-2016)

  Kedves Andrea,
  Ezúton is szeretném megköszönni a segítséged. Köszi az infokat, és a szállás foglalást. Nagyon jó tippeket kaptunk a strandok, és vásárlás kapcsán, köszi! Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt, csak sajnos gyorsan eltelt. Casale Marittimo valóban csodálatos, a lányaink imádták, legkisebbik 4 éves lányunk pedig a helyiek kedvence lett. Kisgyermekeseknek nagyon ajánlom, mert abszolút bizonságos, ugyanis nincs forgalom. A helyi öregek nagyon segítőkészek és kedvesek, a mi szomszédunk, amikor megtudta, hogy magyarok vagyunk azonnal felsorolta az Aranycsapat tagjait...
  Mégegyszer köszönjük!
  Üdvözlettel: Levente és Kriszti

 • gyarmati zsolt (11-1-2017)

  KEDVES ANDREA!
  Mindent köszönünk, ez a het fantasztikus volt!!! ...es csak az elsö, de nem az utolso...
  Es az egy hetben nagyon nagy szükseg van az altalad szervezett, es vezetett programokra is.
  Volterrat "maganeröböl" nem lehet igy megismerni, es ez csak egy pelda.
  Remeljük a jövöevben is tudunk menni, es varjuk az ujabb javaslataid, ajanlataid!!!
  Jo egeszseget, minden jot kivanunk !!!
  Szilvia , Zsolt

 • illes melinda (19-1-2017)

  Kedves Andrea,
  Nagyon szepen koszonjuk a szallast es a tanacsokat. Casale Marittimo egy csoda falu. Hihetetlen hangulata van es gyonyoru a kornyezet, az emberek kedvesek es vendegszeretoek. Fantasztikus hetet toltottunk az apartmanban, ami szinten minden igenyunknek 100%-ig megfelelt. Sokat kirandultunk (Volterra, Pisa, Torre Mozza beach, Elba sziget) megneztunk mindent, amit szerettunk volna.
  Remeljuk kesobb is lesz alkalmunk visszaterni, ha igy lesz mindenkepp keresunk majd. J
  Koszi megegyszer, Meli

 • dr.dely levente (19-1-2017)

  Szia Andi!
  Nagyon jól éreztük magunkat, mindent köszönünk. Nagy élmény volt mindenkinek, és kérdezem, hogy ajánlhatlak - e ismerősöknek.
  Üdv, Levente

 • czudar béla (19-1-2017)

  Kedves Andrea!
  Vasárnap megérkeztünk,a szállás és a környék csodás!
  Nagyon köszönjük a segítséget és ha nem gond ajánlani fogom a lehetőséget az ismeretségi körön belül.

 • dr.lukács melinda (19-1-2017)

  Kedves Andrea!
  Sikeresen hazaérkeztünk és hálásan köszönjük a sok támogatást a honlapján keresztül és a csodás szállást. Az apartman és az egész falu teljesen magával ragadott. Bevallom, sokszor jártam már Olaszországban, Velencétől Capriig minden igazi turistahelyen megfordultam. Az olaszokat barátságtalannak gondoltam és filmeken láttam, hogy valószínű csak a "kommerc-turistának" szólnak, ők azt értékelik, aki igazán kíváncsi rájuk.
  Casaleben azt kaptuk, amire vágytunk és bebizonyosodott, hogy mennyire barátságosak és milyen családias volt az egész falu hangulata, ahol tárt karokkal fogadtak. Igyekszem mindenkinek ajánlani úgy az Ön honlapját, ami a kirándulásokban, vásárlásban nagyon jó támasz volt, mint a szállást. Azt gondolom, hogy jövőre újra menni szeretnék és csakis ide mert még annyi mindent szerettem volna látni, megkóstolni, átélni.
  Mellékelten küldenék Önnek pár képet, ami talán annyira Önnek nem új, mert a mindennapjai, de nekem a leginkább tükrözi az egész életérzést.
  Üdvözlettel: Melinda

 • kozik timi (16-9-2017)

  Kedves Andrea!
  Sajnos ha nehezen is, de vissza kellett rendeződnünk a hétköznapi életünkhöz, pedig szívesen maradtunk volna még Toscanaban. Nagyon jól éreztük magunkat, remekül sikerültek a programok, amelyekhez Te is nagymértékben hozzá járultál. Köszönjük a remek szervezéseket és a nagyon részletes és élménydús információkat, amelyeket megosztottál velünk. Sajnos a közös képünk nem túl jól sikerült, ( nagyobbik gyermekem készítette), de remélem azért megtartasz minket emlékeidben (mi mindenképpen Téged és úgy tervezzük, hogy még biztosan fogunk találkozni). Egyébként az elutazás előtti napunkon még egyszer visszamentünk csak mi négyen Pitiglianoba, mert az tetszett a legjobban. Fantasztikus hely, csodás emberekkel, jó ételekkel és finom italokkal.
  Még egyszer nagyon köszönünk mindent!!!!!
  Üdvözlettel:
  Pindrochné Kozik Tímea és családja

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera