aerea Az Il Delfino strand – és étterem, valamint éjszakai szórakozóhely – felajánlása:

– kedvezményes strandbérlet (napi-, heti- vagy havijegy) az egész szezonban (kivéve a Ferragosto hetén: augusztus 10-17 között). A kedvezmény mértéke 10%

– kedvezményes fogyasztás ebéd- és vacsoraidőben egyaránt a kiváló – és nagyon jóhírű – a’la carte éttermében. A kedvezmény mértéke 10%.
foto
A Delfin strand Cecinától északra lévő, híres Le Gorette parszakaszon található, ahol homokos, és nagyon apró kavicsos a strand. A partszakaszon nincs autóforgalom, csak azok hajthatnak be, akik a fizetős strandokra járnak, de ezek közül is csak néhánynak – többek között a Delfinnek – van saját parkolója. Itt jegyzem meg: a napi-, heti árakban a parkolás is benne van, ez az Etruszk Riviérán nagyon nagy dolog, és főleg kisgyerekekkel van nagy jelentősége (nem kell sokat sétálni, cipekedni, stb…). A levegő ennek következtében nagyon tiszta, a partszakasz természetesen Kék zászlós, a vízminőség kiváló, a háttérben a csodálatos, hűsítő pineta.
sdraio A Delfin strandon napernyők bérelhetők 2 napozóággyal, az árak erre vonatkoznak. Az igényesebbeknek többszemélyes, elegáns, kényelmes szaletlik a hátsó sorban. A jegyárban benne van a mellékhelyiség, a hidegvizes zuhany, öltöző használata, a melegvizes zuhanynak külön költsége van. A strand területén két kisebb bár, hideg üdítőkkel, jégkrémekkel, finom koktélokkal. A csodálatos, tengerre nyíló, teraszos étteremnek van egy önkiszolgáló része is, ahol ugyan a menü valamivel egyszerűbb, de kiváló, és mindig friss halételeket lehet fogyasztani jó áron (a 10% kedvezmény az önkiszolgáló részen nem jár!).
pesci A Delfin strand napközben kifejezetten ajánlott családosoknak. Az én pici gyerekeim pl. kimondottan szeretik, én pedig biztonságosnak érzem, mert a víz elég sekély, és nem hirtelen mélyül. Nincs nagy tömeg, és főszezonban egy kis animáció is van. Ha megéheznek, a gyerekekkel sokkal kényelmesebb – lazább – az önkiszolgáló étterem, nem kell “feszengeni”, ha a gyerekek szaladgálni akarnak, és nem jólnevelten, csendben ülni az asztalnál… Az aprókaviccsal kevert homok sokkal népszerűbb a gyerekek körében, mert nem ragad rá annyira a kis testükre, viszont a kövek sem vágják a lábukat, és kevésbé forrósodnak át. Egy szó, mint száz, én már elég rutinos vagyok ebben egy 8 és egy 3 éves gyermekkel, nem véletlenül járok ide….
scogli A Delfin árai 2014-ben:

heti bérlet: májusban 70, júniusban és szeptemberben 100, júliusban 150 Euro/hét, augusztusban csak napijegy lehetséges.

Napijegyek: májusban és szeptember 16-tól minden nap 15 Euro. Júniusban és szeptember 1-15 között hétközben 18, hétvégén 25 Euro. Június 28 – augusztus 1 között hétközben 23, hétvégén 30 Euro. Augusztus 2 – 8 és augusztus 25 – 31 között hétközben 25, hétvégén 30 Euro. Augusztus 9 – 24 között minden nap 35 Euro. Felhívom a figyelmet, hogy a PÉNTEK már hétvégi napnak számít!!! És ami a legfontosabb: ezekből az árakból jön le a 10% kedvezmény a Toscana Utazás voucherével!!!
lontano