bg_header_dependance_mare.jpg
Tengerparti villa Marina di Cecinában

KÖZEPESEN MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

A VILLA 2015-RE MÁR MEGTELT!!!

Szép, liberty stílusú villa, nagyon kedvező pozícióval, Cecina Maréban, néhány lépésre a tengertől. Egyre kevesebb az ilyen igényes, az egykori elegáns, úri hangulatot idéző villa Cecinában is, helyüket a modern nyaralók, többlakásos tömb- és sorházak veszik át. A tengerhez legközelebb eső  szűk kis utcákban azonban néhány villa eredeti stílusában kerül felújításra, hogy emlékeztessen a vidéken igen korán kifejlődött nyaraló-, fürdőző kultúrára.

A villa két lakásra oszlik, ebből az egyik, az emeleti kiadó legalább egy hetes tartózkodásokra. A szomszédokkal – középkorú házaspár – egy közös udvaron osztozkodnak a vendégek, ahol nagyon kellemes nyári vacsorákat fogyaszthatnak a kerti asztalnál, melyet napernyő és barbecue egészít ki. A környék házai általában mind nyaralók, az éjszakai jókedvre, hangoskodásra a jóízlés szabályai a mérvadók. A lakáshoz jár egy ingyenes parkolójegy, amely a főút fizetős parkolóhelyeire is érvényes, a mellékutcákban ingyen parkolhatunk.

A villa emeleti bejáratához külső lépcső vezet. A folyosóról jobbra-balra nyílnak a helyiségek, konyha, 2 fürdőszoba, 3 franciaágyas hálószoba, és lépcső, mely a manzárdba vezet. Itt a tető által levágott részben gyerekeknek játszószoba van berendezve, ahonnan újabb 2 franciaágyas hálószoba és egy harmadik fürdőszoba nyílik. A villa így összesen legalább 10 felnőttnek nyújt kényelmes szállást, de szinte minden szoba elég tágas ahhoz, hogy pótágyat, gyermekágyat is befogadjon.

A szobák ízlésesen berendezettek, a fürdőszobák frissen felújítottak, tiszták, modernek. A konyha nagyon jól felszerelt, hatalmas tűzhellyel és sütővel, a már-már menzai mennyiségű ételek kényelmes elkészítésére. A villában külön nappali helyiség nem lévén, a konyha étkezőként is funkcionál, ahol szép nagy étkezőasztal köré gyűlhetnek a vendégek. A tapasztalatok szerint a házi élet mégis a kerthelyiségre összpontosul, hisz a nyári esték ott a legkellemesebbek, a ház leginkább csak kényelmes pihenésre szolgál.

TENGERPARTI SÉTÁNY MARINÁBAN

TENGERPARTI SÉTÁNY MARINÁBAN

A villa pozíciója rendkívül kedvező az esti sétákhoz, hiszen Marina di Cecina fő sétányától csak néhány lépés. A tengertől a pineta választja el, amelynek közelebbi részén játszóterek, ugrálóház, vidámpark, kisvonat található a gyerekek nagy örömére, míg kissé távolabb a sportolók, futók, kerékpárosok birodalma. A tengerparti fürdőzésnek is kiváló kiegészítője, hisz ide mindig behúzódhatunk egy kis árnyékba, a kerti asztaloknák jókat pik-nikezhetünk. A parton fizetős- és szabadstrandok egyaránt vannak. A tengerparti sétányon esténként kirakodóvásár, üzletek, bárok, szórakozóhelyek, fagyizók, és nagy-nagy élet…

PINETA

PINETA

FOGLALÁSI INFO: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

FONTOS! CECINÁBAN AZ IDEGENFORGALMI ADÓ 1 EURO/FŐ/ÉJSZAKA, 14 ÉVES KORTÓL, KÉSZPÉNZBEN FIZETENDŐ!!!

Az árak 2015-ben sem növekedtek:

Június 7-ig: 830 Euro/hét/villa

Június 7 – 28 és augusztus 23 – szeptember 6: 1080 Euro/hét/villa

Június 28 – július 26 és augusztus 16 – 23: 1290 Euro/hét/villa

Július 26 – augusztus 16: 1730 Euro/hét/villa

Szeptember 6 – 13: 780 Euro/hét/villa

A bérleti díj magába foglal minden fogyasztási költséget (áram, víz, gáz), egyszeri takarítást, ágyneműt és törülközőt 10 főre. Minden esetben a bérleti díjhoz járul még 100 Euro garancia, amely elutazáskor – ha nem történt a villában rongálás – visszafizetésre kerül.

FOGLALÁSI INFO: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM


 • Andrea köszönet mindenért! Az itt leírt tanácsaidat követve, a rengeted levélváltásunkat felhasználva egy jó kis toszkánai programot állítottam össze 4 felnőtt és 5 gyerek részére! Ez nélküled persze nem ment volna!!! Az odafelé úton, mi megszálltunk egy éjszakára Velence mellett, így ott is kigyönyörködhettük megunkat, de aztán jött Lucca, Pisa, Firenze, majd a csodás strandok Vadán, és Castignlioncellon, aztán a mesés ELBA szigete.... Egyszerűen felejthetetlen! A ház Cecinában nagyon igényes volt, nem csalódtunk!!!!Gondot egyedül a parkolás okozott, mivel közvetlenül a ház előtt nem hagyhattuk az autót, így esténként parkolóhelyet kellett vadászni. Bár tény, hogy felhívtad a figyelmem az olaszok nyaraló hónapjára, az augusztusra, amikor minden túlzsúfolt!Volt még egy kis félreértésünk a tulajdonossal a turisztikai adóról, de -gondolom a te közreműködéseddel - ez is megoldódott! :) Lényeg a lényeg, ha legközelebb ide tervezzük a nyaralást ismét téged keresünk meg! Mégegyszer köszönet mindenért! Üdv! Enikő

 • reti peter (27-9-2012)

  Kedves Andrea!
  Megveregettem a vállamat, jót választottam. Nagyon jól éreztük magunkat, kifogástalan volt minden. Tavaly a horvát tengerparton nyaraltunk; van mihez viszonyítani. Minden mutatóban messze jobb volt Cecina. A ház, a tenger és a strand közelsége, a strandon lévő kényelmi eszközök, stb. Hogy a kirándulásokról, látnivalókról már ne is beszéljek. Voltunk Velencében, Ravennában, Sienában, San Gimianoban, Firenzében, néhányunk elbarangolt majdnem Rómáig, Pisában is volt. Csak Elba maradt ki a tervezettekből. Én, személy szerint annyira jól éreztem magam, hogy elhatároztam, ez volt az első, de nem az utolsó! Szeretném, ha mindezeket Lupiéknak, és Thomasnak is tolmácsolná, alkalomadtán.
  Még egyszer sok köszönet a sok segítségéért.

 • admin (8-9-2013)

  Kedves Andrea!
  Még egyszer köszönöm az ajánlatát, mert nagyszerű hetet tölthettünk Cecinában!
  Csodálatos hely, és először voltunk olyan részén Olaszországnak, ahol az emberek 99%-ban olaszok, így most volt alkalmunk kicsit jobban megismerni őket. Nagyon kedves, barátságos, készséges emberekkel találkoztunk mindenhol. És mind e mellé a csodálatos táj, fantasztikus volt.
  Pihenni mentünk, ezért el akartuk kerülni a főbb turista helyeket, és így találtunk itt rá Suvereto, Volterra és a többi kis apró városra. Lenyűgöző élményekkel gazdagodtunk.
  A szállásunkról: mind a 2 család, összesen 12-en (2 kisgyerekkel együtt) kényelmesen elfértünk a villában. Azt kaptuk, amit a képeken láttunk, és ami a honlapon található.
  A szállás kényelmes volt, a közelben tényleg minden megtalálható volt a strandtól a az üzletekig, a piactól a színes programokig. (Egy apró, de csak kis zavaró hiányosság volt az, hogy nem volt mikró, ami a 2 kicsi gyerek ellátását megkönnyítette volna, de ezzel együtt tudtunk élni.) Kérem, ha beszél Thomasszal, vagy Giovannival köszönje meg a nevünkben is a kedvességüket, és a segítségüket.
  Remélem, és tervezem is, hogy a jövőben ismét igénybe fogom majd venni a segítségét.
  Üdvözlettel: Telek Zoltán

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera