head-martino.jpg
Szent Márton Villa – hotel és residence Riparbellában

KÖZEPESEN MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

INFORMÁCIÓ FOGLALÁSRÓL: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

villa

Riparbella alig 10 perc Cecinától, és a tengerparttól, a volterrai dombok irányában. Itt, az első dombok, vagy inkább még csak kellemes lankák között bújik meg a XVIII. századi nemesi villa, és az azt környező meseszép birtok. A villa a központi lakóépületből elegáns hotellé változott. Ma is az eredeti, korabeli falfestéssel, és bútorokkal, de mégis minimalista stílusban. Semmi felesleges luxus, csak a modern kor igényeinek megfelelő szolgáltatások: minibár, Tv, a fürdőszobában hajszárító. Kettő-, három- akár négyágyas szobák, főszezonban is napi foglalással.
standard villastandard villa2standard tripla villa A birtokot kiszolgáló két gazdasági épületből jó toszkán szokás szerint itt is lakóépületek lettek. Mindkettőben – gondos felújítás révén – kényelmes apartmanok kaptak helyet. Legtöbbjük négyszemélyes, egy franciaágyas hálószobával, és a nappaliban egy kétszemélyes kanapéággyal. Tágas konyha, étkező, és fürdőszoba. Vannak kétszemélyes stúdióapartmanok is, és néhány nagyobb, kétszobás, hatszemélyes is elfért az épületekben. A földszinti apartmanok saját terasszal is rendelkeznek. Az apartmanok heti turnusban bérelhetők.
camera appto2cucina appto Egy egészen újonnan emelt épület is helyet kapott a birtokon, ahol szintén szobákat alakítottak ki, valamivel magasabb, superior kategóriában. A franciaágyas szobák szolgáltatásai megegyeznek a villa szobáival, de tágasabbak, modernebbek, és légkondícionáltak. Igazi előnyük azonban, hogy az épület közvetlen összeköttetésben van a Szent Márton Villa wellness központjával. Csak egy üveges folyosón kell átsétálni, és már bele is csöppentünk a “jólét világába”.
hotel2superior hotel A spa és wellness központ nagyon magas színvonalú, jó hírnevet vívott ki magának a szakmában. Melegvizes fürdőmedence, szauna, szolárium, edzőterem, és a különböző masszázsoknak helyszínt adó szobák. A felüdülni, kikapcsolódni vágyókat gondos, szakmai személyzet segíti az eligazodásban. Családi nyaralóhely lévén, a Szent Márton Villában a gyermekek is igénybe vehetik a melegvizes fürdőt a délelőtti órákban.
piscina spapiscina spa3palestra Az étterem 2014-ben teljesen megújulva nyitja újra kapuit. Nem csupán külsőre újult meg, de a kínálatukat is megreformálták. Igazi toszkán ízek, hús- és halételek az étlapon, kizárólag helyi alapanyagokból, helyi ételspecialitások. Az igényes kiszolgálás nem csak az a’la carte vendégeket illeti, hanem a félpanzióra befizetőket is. Eltökélt szándéka a villa séfjének, és csapatának, hogy a félpanziós menükön keresztül is megismertessék a vendégekkel a toszkán hagyomány finom fogásait. Reggeli, és félpanzió szabadon rendelhető a hotel és a residence vendégei által is.
ristoranteristorante esterno Hatalmas kert a kellemes sétákra, focipálya a sportos kedvűeknek, és persze egy szép medence, napozóterasszal a vendégek kényeztetésére. Igazi földi paradicsom ez a tengerparttól alig 10 km-re, olyan nyugodt, igényes helyszín, amely közvetlenül a parton elképzelhetetlen. A környéken számos meseszép, középkori falu, mindegyik felfedezésre érdemes. Volterra 25 perc autóút a tartomány egyik legszebb dombvidékét szelve át. Érdemes a kirándulást összekötni San Gimignanóval is, hisz Volterrától már csak plusz 15 perc. Azonban Pisa is alig 45 perc, és Firenze is egy órás utazás autóval, de még jobb, vasúton. Egy elbai kiruccanás is bőven belefér egy egynapos kirándulásba, de a közelből a kisebb szigetekre is indulnak hajókirándulások. Egy-, vagy két hét? Akár több is tartalmasan megtölthető, és garantáltan kellemesen, jó színvonalon élvezhető a Szent Márton Villában.

INFORMÁCIÓ FOGLALÁSRÓL: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

terrazza rist

piscina notte

 • Kovács Réka Orsolya (10-8-2014)

  Kedves Andrea,
  Köszönjük a szervezést és az útbaigazítást is! Nagyon jól éreztük magunkat.
  Egy apró gigszer volt csak. Egyik éjjel fölénk költöztettek 4 db 13 éves röplabdázó srácot.
  Ők hajnali 5-ig voltak ébren, így mi is.
  8:02-kor már a recepción voltunk és kértük csináljanak valamit.
  Ügyesen megoldották, mert a következő éjszakától ismét nyugalom volt.
  Toszkána fantasztikus, biztos, hogy megyünk újra!!!! Üdvözlettel: Orsi

 • Godek Gabriella (17-9-2014)

  Kedves Andrea!
  Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy a szállásunk megszervezésével, sok-sok kedvezménnyel, és annyi tanáccsal segítette a nyaralásunkat, és, hogy - végül is számunkra az utolsó pillanatban sikeres foglalással - eljutottunk Toscana-ba.
  A szállásra nem lehetett semmi panaszunk, mert végül is az apartmanban nagyon kellemesek voltak az éjszakák (kissé a hőmérséklet is lejjebb ment), a melegebb napokat pedig el lehetett bőven viselni a medence mellett, ha éppen nem mentünk sehová. Szóval nagyon szép helyen voltunk. Sajnos a kislányomról kiderült, hogy nem bírja a szerpentineket, így a hegyek közötti kis településeket nem tudtuk végig látogatni, és a kirándulások nagyon lájtosak lettek, de azért nagyon kellemes volt így is a nyaralásunk.
  Köszönettel és üdvözlettel: Nagyné G. Gabi

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera