foto head villak.jpg
Privát villák, házak

TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Ez a legnehezebb feladat számomra. De erre vagyok a legbüszkébb is.
Ahogy a megrendelő sokszor bizalmatlan, hogy valóban lehet-e interneten keresztül privát szállást foglalni, nem túl rizikós-e, úgy el kell mondjam, a bérbeadókkal sem egyszerűbb. Ők is ugyanolyan bizalmatlanok minden új arccal, ők is féltik birtokaikat, ingatlanjaikat, értékeiket. Aztán ha mégis sikerül összehozni bérlőt és bérbeadót, általában ebből az sül ki, hogy mindkettő elégedett a nyaralás végén. Sokszor még szoros kapcsolatok is születnek a két fél között, ez leginkább azokra az esetekre igaz, amikor a házigazda maga is a birtokon lakik.

VIDÉKI VILLA

Egy szónak is száz a vége, mára sikerült egy szép kis kínálatot összeállítanom, és folyamatosan dolgozom azon, hogy bővüljön a bérbevehető villák, lakások köre a csomagban. Azt tapasztalom, hogy a magyar utazók szeretik ezt a privát formát, talán azért, mert otthon akár maguk is vendéglátók, hiszen Magyarországon is komoly szerepe van ennek a szállásformának a turisztikai kínálatban. Talán szeretik azért is, mert tagadhatatlanul jobban megőrizhető a privacy ezeken a magánszállásokon, a toszkán villák pedig a komfortban és kényelemben semmiben sem maradnak el a profi residence-ektől, sőt…

VIDÉKI HÁZBELSŐ

Villáim nagy része már a dombok között, vagy a települések kertvárosi övezeteiben található, a tengerparti ház kevés. A mi vidékünkön sokkal inkább hódítanak ezek a vidéki, igazi toszkán stílusban épített villák, amelyek megközelítéséhez mindenképpen autóra van szükség. A legtöbbnek általában közvetlen szomszédja nincs, de ettől nem kell megijedni, a toszkán tanyavilág ezen a vidéken nagyon sűrűn lakott.

KETSZEMELYES VILLA

Szinte minden birtok hatalmas kerttel rendelkezik, jónéhányon gazdálkodnak is, és mind mesés olajfaligetek és szőlő-, gyümölcsültetvények ölelésében fekszik. Varázslatos színek, mesés illatok, madárcsicsergés, és akár vadállatok megfigyelésének lehetősége is gazdagítja a nyaralás, pihenés élményét ezeken a helyeken. A hab a tortán mégis a tengerparti nyüzsgő élet közelsége, nem kell tehát lemondani a szórakozásról sem, ha éppen arra támad kedvünk.

TENGERI PANORÁMA

2,4,6,8, de akár 15-17 személyes villákat is tudok ajánlani, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak. Tökéletes megoldás lehet, amikor baráti családok együtt akarnak lenni, hisz sokszor a residence-k már nem tudnak (vagy nem akarnak) egymáshoz közeli apartmanokat ajánlani. Bennfentesként azt is megsúgom, hogy a residence-k nem szeretik elfogadni a csoportban érkezőket, legyenek azok rokon családok, de főleg baráti társaságok, mert az mindig nagyobb zajt, és zűrzavart okoz.

VIDÉKI CSENDÉLET

Az én villáimban ha 3,4,5 szoba van, akkor általában több fürdőszoba is, és akár több konyha is, tehát egyrészt megőrizhető a családok, párok önállósága, ugyanakkor együtt vacsorázhatnak, kártyázhatnak a nappaliban, játszhatnak a kertben, fürdőzhetnek a medencében…

MEDENCE A KERTBEN

A fotók mind az általam ajánlott villák közül kerültek ki, de ezen az oldalon csak illusztrációk. Mindenkinek az igénye, kérése, elvárása alapján fogok ajánlani, amit megfelelőnek tartok, és az ajánlott villához nagy mennyiségű fotót is küldök. Mivel felelősségem van a bérbeadókkal szemben is, és tudom, ha esetleg nem szívesen látnak háziállatot, vagy kisgyerekes párokat, ezért mindenkinek én szeretnék ajánlani, ahelyett, hogy minden villát ezen az oldalon beazonosítanék. A konkrét ajánlatok majd mindenkinek e-mailen érkeznek árakkal, fizetési-, foglalási feltételekkel.

HÁZBELSŐ

Várom az igényeket…

FONTOS! Idegenforgalmi adó Toszkánában – lásd: Legfrissebb hírek

TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

 • ildiko (1-6-2012)

  Kedves Andrea,
  sokat gondolkodtam, hogy mit is lehetne írni, egy olyan országról, ahova mindig úgy megyek, mintha hazamennék.Lenyűgöz az emberek végtelen nyugalma, segítőkészsége, érdeklődése.Szívesen beszélgetnek, főleg ha az ember olaszul szól hozzájuk.Fantasztikus egyszerűséggel élnek a történelmi falak között, bár merre jár ez ember. Az idén Toszkánában nyaraltunk, ahol úgy érzi az ember, hogy szinte megállt az idő, mikor végig néz a néma mozdulatlan tájon. Pomaia nevű kis település közelében egy birtokon volt az apartmanunk. A birtokon van egy kis patak, vízeséssel, olajfák, leander, füge, és néma csend. Igazi pihenést jelentett itt az időt eltölteni. Innen mentünk kirándulni szebbnél szebb helyekre, városokba, és amikor az ember azt gondolja, hogy ennél szebb már nem is lehet, akkor Olaszország még mindin tud szebbet mutatni magából. Azt hiszem minden évben hazahozunk magunkkal egy kicsit ebből a nyugalomból. Minden évben ha hazaérünk,már várom a jövő évet, hogy újra ott lehessek!
  Köszönjük neked a gyönyürű helyen lévő szállást, melyet intéztél nekünk!
  Ildikó

 • admin (14-7-2013)

  Kedves Andrea!
  Ígértem, hogy írok miután megérkeztünk.
  Köszönjük a közvetítést, remekül éreztük magunkat a kis házikóban, csodálatos az egész környék.. Akármennyit is mentünk (Siena, Volterra) Casale Maritiitmo maradt nálunk az első helyen :-) Nem tudtunk betelni a szépségével..
  Megbeszéltüka férjemmel, hogy egyszer szüret idején is ellátogatunk ide.
  Marina is tündéri volt, sajnáltam, hogy nem mondhattam el neki mindent amit szerettem volna, mert ő nem beszélt angoul/németül, mi pedig nem beszélünk olaszul vagy franciául :-) Külön köszönjük a tulajnak, hogy megosztja ezt a kincsét az emberekkel, igazán értékeltük és igyekeztünk mindent olyan formában megőrizni, ahogyan volt.
  Andi

 • Demény Tünde (26-8-2013)

  Kedves Andrea,
  A vadai szállással nincs semmi probléma. A házaik nagyon rendesek, a kert tip-top amit, mi is használhattunk pihenésre és étkezésre is. A lakás felszereltsége jobb mint a szokásos olasz apartmanoké, mivel a konyha teljesen felszerelt, főzési, sütési lehetőség, Micro, mosogatógép is van. Mi kaptunk a mosogatógéphez tablettát, a mosogatónál volt mosogatószer és szivacs, konyha ruha és volt elég törölköző a fürdőszobában.
  Ágynemű is volt amièrt Olaszországban általában fizetni kell legalábbis apartmanokban.
  A házi bàcsi nagyon rendes volt, mert első este megmutatta a tengerpartot, hogy hogyan a leggyorsabb megközelíteni. Ez kb. 5 perc autóval.
  A szállàsdíj fennmaradó részét ki tudtuk fizetni a háznál bankkártyával!
  Végül pedig a szomszédokkal nem volt semmi probléma, néha hangosabban szólt a zene, de nem késő estig. Azèrt jó hogy tudtunk róla, egyik lànyom fogalmazott úgy " hogy az utca egyik oldala nyolc ker. a másik Rózsadomb", de ez a nyaralàsunk hangulatának nem változtatott rossz irányba.
  Én kérném is, hogy tolmácsolja elégedettségünket a háziaknak!
  Én még egyszer nagyon köszönöm a szállás szervezést, nekem nagyon sokat segített és biztosan fogom ajánlani másoknak is!
  Üdvözlettel: Tünde

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera