cinquantina testa-pagina copia.jpg
Residence Cecina – apartmanok Cecinában

MAGAS MINŐSÉGI- ÉS ÁRKATEGÓRIA

FOGLALÁS: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Közel a tengerparthoz és Cecina városához, az Etruszk Riviéra szívében, és mégis a nyugalom szigetén. A residence, agriturismo nagy szeretettel, odaadással és hozzáértéssel kezelt családi vállalkozás. Az apartmanok belső berendezése, az ápolt park és medence, a gyerekek játszóterei, mind szakértelemről, jó ízlésről, pedáns tisztaságról, biztonságról és finom eleganciáról árulkodnak, egészen a legapróbb részletekig.

A gazdag tanyasi környezetben épült családi ház körül helyezkednek el  az egykori gazdaság épületeiből varázsolt 4, 6 és 8 személyes apartmanok. Mindegyik saját, jól elkülönített, 50 nm-es, árnyékos kerttel, benne barbecue-val, kerti bútorokkal és parkolási lehetőséggel. A házak ízlésesen, az egykori toszkán tanyaházak idilljére emlékeztető bútorokkal berendezettek, ahol kell – konyha, fürdőszoba – mégis modernek, jól felszereltek és rendkívül tiszták. Általában konyha/nappaliból, hálószobákból, fürdőszobákból állnak.

A három épülettömb mindegyike 4-5 apartmanra oszlik, ezért az egész residence méreteiben megőrzi a nem túl nagy, családias, bensőséges hangulatot. A rendet és nyugalmat szerető családokat kényeztetik kedvességükkel a vendéglátók, akik különös figyelmet fordítanak a gyerekek szórakoztatására, kényelmére és biztonságára. Ennek érdekében a gyermekágytól kezdve a kiskádon át az etetőszékekig, és babakocsiig mindent a családok számára bocsátanak igény esetén.

A Le Gorette szép, homokos tengerparti strandjai kerékpárral is kényelmesen, 10 perc alatt elérhetők, biztonságos, nemrég épített kerékpárúton. Emellett azonban egy kellemes fürdőmedence is a vendégek rendelkezésére áll az apartmanok között, ahol a gyerekek biztonságban pancsolhatnak, vagy szakembertől úszóleckéket vehetnek, amíg a szülők napoznak, pihengetnek. A residence gondosan ápolt parkja hatalmas fáival a nyári napok legmelegebb óráiban is kellemes hűvöst nyújt az apróságoknak a gazdag játszótéren.


FOGLALÁS: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

FONTOS! AZ IDEGENFORGALMI ADÓ CECINÁBAN 1 EURO/FŐ/ÉJSZAKA, 14 ÉVES KORTÓL, KÉSZPÉNZBEN FIZETENDŐ.

Néhány ár a residence kínálatából:

– június 28-ig négyszemélyes apartman:650, hatszemélyes apartman:790, nyolcszemélyes apartman: 865 Euro/hét/apartman

– június 28 – július 26: négyszemélyes apartman: 850, hatszemélyes apartman: 980, nyolcszemélyes apartman: 1100 Euro/hét/apartman

– július 26 – augusztus 16: négyszemélyes apartman: 1200, hatszemélyes apartman: 1340, nyolcszemélyes apartman: 1540 Euro/hét/apartman

– augusztus 16-23:  négyszemélyes apartman: 890, hatszemélyes apartman: 1020, nyolcszemélyes apartman: 1150 Euro/hét/apartman

– augusztus 23 – szeptember 6:  négyszemélyes apartman: 680, hatszemélyes apartman: 820, nyolcszemélyes apartman: 900 Euro/hét/apartman

– szeptember 6-13:  négyszemélyes apartman: 450, hatszemélyes apartman: 540, nyolcszemélyes apartman: 610 Euro/hét/apartman.

 • kerekes ildiko (27-9-2012)

  Kedves Andrea,
  Osszesen 8-an utaztunk ebbol a gyerekek szama harom volt, ezert tanacsodra a gyerekbarat apartmankomplexust valasztottuk. Ajanlom minden gyermekes csaladnak: kis es nagymedencek, stilusosan berendezett apartmanok, 2 hatalmas jatszoter, trambulin, legvar, akkumulatoros kismotorok, autok palyaval egyutt.
  Szoval a gyerkocok nem unatkoztak.

 • admin (29-9-2013)

  Kedves Andrea!
  Nagyon köszönjük az ajánlását és weboldal ötleteit toscanai utazásunkhoz. A szállás valóban fantasztikus volt. Igazi gyerekparadicsom. Kisfiam a hazautazás napján közölte hogy marad és Thomas majd vigyáz rá :) Sajnos mivel nagyon korán jöttünk el nem tudtuk megköszönni Thomasnak a kedvességét, ha esetleg beszél vele, legyen szíves tolmácsolni felé hogy nagyon jól éreztük magunkat és köszönünk mindent. Nagyon kedves volt mindenki és mindenhol nagyon jókat ettünk. A Delfin strand tényleg szupi volt. Utolsó este ott is vacsoráztunk a naplementében. Mondtuk a nevét és a kupont már nem is nézték. Nagy tiszteletnek örvend ott. Fantasztikus és tartalmas volt a nyaralásunk és ebben az Ön tanácsai és ajánlásai nagy segítséget adtak. voltunk a cecinai állatkertben is ami a gyerekeimnek nagyon tetszett. Megnéztük az oliva olaj készítését, be is vásároltunk belőle a helyi termelőnél, s toscanai borokkal is gyarapítottuk a készletünk. :)
  Mégegyszer nagyon-nagyon köszönjük!!! Mindenkinek ajánlani fogom a weboldalát, mert minden úgy volt ahogy leírta. Étlapszótára is nagy segítség volt a vacsorákkor :)
  Biztos vagyok benne hogy még vissza fogunk menni.
  További szép napokat és minden jót kívánunk.
  Köszönettel: Szántó Zsóka és az egész Kovács család :)

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera