le tamerici.jpg
Camping Le Tamerici ***

FOGLALÁS: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Az Etruszk Riviéra talán egyetlen olyan kempingje, mely szerencsés pozíciójának köszönhetően egyszerre nyújtja a tenger, és a zsibongó  városközpont közelségét. A Tirrén-tenger mentén, az egyik legélénkebb város – Marina di Cecina – szélén, a csodálatos, hűs árnyékot biztosító pineaerdő közelében helyezkedik el a Le Tamerici Kemping.

Akár gyalogosan, 10 perces sétával érhetők el napközben a jól felszerelt – zuhanyzókabinos, napernyős – fizetős strandok, de több száz méter hosszan a finomhomokos és aprókavicsos szabadstrandok is, míg este a kirakodóvásártól, üzletektől, kiváló éttermektől, bároktól és szórakozóhelyektől gazdag tengerparti korzó.

A kempingben nemcsak sátoroknak, lakókocsiknak választható szabad helyek vannak, de jól felszerelt faházak, és mobil házak is. Utóbbiak 5 – 6 személy befogadására képesek, főzőfülkével, hálószobákkal és zuhanykabinnal. A házak légkondícionáltak, kívül fedett verandával és pik-nik asztallal, székekkel. Az újonnan beszerzett, egylégterű faházak 4 személyesek, főző- és zuhanyfülkével. A hűs árnyékot biztosító fák között a teraszon különleges élmény egy jó ebéd eltöltése.

A tenger közelsége ellenére a nyaralók kedvelt helye az édesvízű medence, ahol napi rendszerességgel élvezhető az animációs program keretében az acqua gym.

Bár, pecsenyesütő, pizzéria, zöldség-gyümölcs, újságárus, dohány- és ajándékbolt, fodrász, mosoda, telefonfülke, játékterem, diszkó, teniszpálya, ping-pong, beach volley- és kispályás focipálya, játszótér  minden a vakációzók kedvére és kényelmére.

A szomszédos pineaerdő szintén számos szórakozásra ad lehetőséget: séta, kerékpározás, tájfutás, lovaglás, agyaggalamb lövészet, ugrálóház, mini vidámpark, kisvonat és számos játszótér kicsiknek és nagyoknak.

FOGLALÁS:  TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

FONTOS! – Cecinában 2012 július 1-től VAN idegenforgalmi adó!!! Mértéke: 1 Euro/fő/éjszaka, max. 10 vendégéjszakára. 14 éves kortól fizetendő.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera