Borvidéki villa – medencés villa Bibbona vidékén

KÖZEPES MINŐSÉGI – ÉS ÁRKATEGÓRIA
FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

strada del vino
A borvidéki villa egy kétszintes, két apartmanra osztott villa. A két apartman különböző méretű. A kisebbik 5, a nagyobbik 7 személyes. Külön-külön is kibérelhetők, de sokkal nagyobb sikerük van közösen. Nem csak azért, mert így senki mással nem kell osztozkodni a hatalmas birtokon, kerten, medencén, hanem mert ritka az ilyen tágas, nagyobb baráti társaságot is befogadni képes villa. Ezért aztán hamar el is kél, megtelik egész szezonra, amely Húsvéttól egész október végéig tart.
piscina2piscina
Az Etruszk Riviéra csodaszép borútjának a közelében, Bibbona középkori falucska és tengerparti övezete, Marina di Bibbona között félúton ( mindkettőtől 4 km ) találjuk ezt a tágas, kertes házat. A toszkán vidéki házak tipikus, vastag- és magas falú stílusában épült, sárga színe szépen beilleszkedik az ültetvényes környezet főszezoni, azaz nyári színvilágába. Hatalmas kert övezi ( közel 500 m2 ), évtizedes fákkal, bóditó illatú oleanderekkel, gondozott gyeppel és kerti virágokkal. A környezet nagy része kellemesen árnyékos, de a házigazdák természetesen hagytak teret a zavartalan napozásra is.
cancellovilla
A medence júniustól egész októberig be van üzemelve. 10×5 méteres, közös használatú, körülötte a napozóterasz pedig elég nagy ahhoz, hogy mindkét apartman vendégeit kényelmesen vendégül lássa. A gyerekek biztonsága érdekében zárható kapuval védett, és körbekerített. A kert arányosan lett kettéosztva a két apartman vendégei számára, mindkét részben árnyékos szaletli, kerti sütögető és kerti bútorok a szabadban eltöltött vacsorák, uzsonnák kedvéért. Az udvarban kényelmesen – és biztonságban – elfér több autó is, a garázs pedig a kerékpárok, strandfelszerelések elhelyezésére szolgál.
gazebogazebo2
Az emeleti, kisebbik apartmanba ( 80 m2 )külső lépcső vezet, tehát természetesen önálló bejáratú. A nappaliban kandalló, étkezőasztal, és egy kanapé, amely – nagyobb családok esetén – még egy kisebb gyermek fekhelyéül is szolgálhat. A konyha főzésre és étkezésre felszerelt. A két szobából az egyik három-, a második kétágyas. A fürdőszoba zuhanyzós.
soggiorno ptripla pdoppia p
A nagyobbik apartman ( 105 m2 ) önálló bejárata a földszinten található, belső lépcső vezet az emeleti szintre. Tágas nappalijában étkezőasztal, kandalló, és egy kétszemélyes kanapéágy. A konyha főzésre és étkezésre felszerelt. Két szobájából az egyik három-, a második négyagyas. Ez utóbbiban két szimpla ágy és egy emeleteságy. A nappali kanapéágyát is számba véve tehát akár több, mint 7 személy is elfér a tágas apartmanban, de az egyetlen fürdőszoba közös használata mindenképp családi kapcsolatot feltételez az elszállásolt személyek között…
soggiorno grtripla grquadrupla gr
A legközelebbi bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, Bibbona faluban, kb. 4 km-re a villától. A legközelebbi strandok ugyanilyen távolságra, az ellenkező irányban, Marina di Bibbonában. A villa közelében egy szezonális gyümölcs-, zöldségárus, akinél a helyi őstermelők finomságai vásárolhatók. Az Etruszk Riviéra híres vidámparkja, a Cavallino Matto alig negyedórára autóval, míg a marina di cecinai Acqua Village, a gyerekek kedvenc csúszdaparkja szintén negyedórára északi irányban. A riviéra borútján világhíres borászatok, legtöbbjük látogatható, borkóstolók, vásárlás céljára nyitva állnak.
cavallino matto
A villa árai a kisebb- és nagyobb apartman szeparált kibérlése esetén:
Húsvéttól – június 13-ig: 390 + 420 Euro
június 13 – július 4 között: 635 + 665 Euro
július 4 – augusztus 22 között: 920 + 960 Euro
augusztus 22 – szeptember 5: 635 + 665 Euro
szeptember 5 – október végéig: 390 + 420 Euro
A teljes villa (mindkét apartman közös) kibérlése esetén a bérleti díjakból jár 10% kedvezmény.
A bérleti díjak tartalmazzák az egyszeri takarítást, parkolást, medencehasználatot, gáz- és vízfogyasztást. Az elektromos áramfogyasztást óraállás alapján kell megfizetni: 0,30 Euro/kwh tarifával. Ágyneműhuzat és törülközők nincsenek az árban, ezekről a vendégek gondoskodnak, de a helyszínen is lehet bérelni külön költségen, ezt feltétlenül előre kell jelezni ( 8 Euro az ágyneműhuzat, 5 Euro a törülköző szet személyenként ). Gyermekeknek kiságy bérleti díja: 25 Euro/hét. A villába kisebb méretű háziállatok is hozhatók 20 Euro/hét felárat fizetve. Érkezéskor letétbe helyezendő 150 Euro garancia ( apartmanonként ), amely elutazás előtt a vendégnek visszafizetésre kerül, amennyiben az apartmant rongálás nem érte.
marecani
FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM

Nincs még ebben hozzászólás ebben a cikkben!

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera