sanvincenzo head.jpg
Aranyszakáll farm – agriturismo San Vincenzóban

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ: TOSCANAUTAZAS@ICLOUD.COM
Livornóból délnek, Grosseto felé haladva a kényelmes kétsávos autóúton, a San Vincenzo Sud táblánál kell kihajtani. Alig 2 km-re a kijárattól, csendes, tengerközeli környezetben, mégis kényelmesen a főút mentén található a családi vezetésű, szép birtok. A közelben nemcsak San Vincenzo és a természeti védelem alatt álló Rimigliano park csodálatos homokos strandjai, – alig 3 km, kerékpárral is kényelmesen elérhető – de a Baratti-öböl is, szintén finomhomokos partjával (8 km). A híres etruszk város, Populonia régészeti parkja, a San Silvestro Ásványtani- és Régészeti Park, vagy éppen Venturina termálközpontja, és melegvizes tava (4 km), és Piombino Elba szigete felé induló hajóinak kikötője (alig 20 km),  mind-mind néhány perces közelségben. Így aztán az Aranyszakáll birtok igazi aktív pihenés “hadiszállása” lehet. És akkor még nem említettük a számos középkori települést, észak felé Suvereto, Bolgheri, Castagneto Carducci, vagy délnek Campiglia Marittima, Massa Marittima, egytől-egyig rövid, autós kirándulások helyszínei.

ŐSI BIRTOK

ŐSI BIRTOK


Képzeljük csak el: San Vincenzo település egyik legősibb birtoka ez, a levéltárban tulajdonoscseréről olvashatunk már az 1300-as évekből. Ettől persze még véletlenül sem kell megijedni, az apartmanok helyszínéül szolgáló, takaros kúria ennél sokkal modernebb. Szobák és önellátásra berendezkedett apartmanok egyaránt helyet kaptak itt, mind ízléses, falusi berendezéssel, pároknak, és kisebb családoknak. A kert és a medence is az intim, családias hangulatra rendezkedett be, itt sosincs zaj, tömeg, maximum finom gyerekzsivaj. A kertben barbecue, szaletli, kerti bútorok, gyerekjátékok, a medencénél pedig napozóágyak.
MEDENCE ÉS NAPOZÓTERASZ

MEDENCE ÉS NAPOZÓTERASZ


Az igazi falusi hangulatot azonban a birtokot körülvevő hatalmas termőföldek, és a kisebb méretű zöldségeskert alapozzák meg. Utóbbit egyébként a ház vendégei szabadon “szüretelgethetik”, ha konyhafűszerre van szükségük a vacsora főzéséhez, vagy éppen egy kis friss paradicsomra vágynának reggelihez. De megkóstolhatják gazduramék friss cukkinijét, articsókáját, vagy más zöldség- gyümölcsét, idénytől függően. A habot a tortán a ház lovai képviselik, melyeket alkalomadtán meg is lehet ülni.
A BIRTOK BÜSZKESÉGEIA

A BIRTOK BÜSZKESÉGEI


Az apartmanok alapvetően két-, háromszemélyesek, de egy második gyermek kedvéért természetesen pótágyazhatók. Mindegyiknek legalább egy, franciaágyas hálószobája, jól felszerelt konyhája, nappali/étkezője és zuhanyzós fürdőszobája van. A szobák természetesen konyha nélkül, de saját fürdőszobával felszereltek. Berendezésük csinos, ízléses, igazi toszkán hangulatú. Mindegyikhez tartozik saját veranda, vagy kertrész, ahol a szabadban is eltölthető a reggeli, vagy éppen vacsora.
VERANDA

VERANDA


Az agriturismo egész évben várja vendégeit. Tavasztól-őszig (tehát nagyjából a főszezonban) heti, szombati turnusú, amúgy napi árajánlatot is kaphatunk tőlük. Ajánlatok:
SZOBABELSŐ

SZOBABELSŐ


KÉTSZEMÉLYES APARTMAN: JANUÁR 4 – MÁJUS 24 ÉS SZEPTERMBER 20 – DECEMBER 20: 380 EURO/HÉT, A NÉGYSZEMÉLYES APARTMAN 480 EURO/HÉT.
MÁJUS 24 – JÚNIUS 21 ÉS SZEPTEMBER 6 – SZEPTEMBER 20: KÉTSZEMÉLYES APARTMAN 450 EURO/HÉT, HÁROMSZEMÉLYES APARTMAN 550 EURO/HÉT.
 
SZOBABELSŐ

SZOBABELSŐ


 
JÚNIUS 21 – JÚLIUS 19  ÉS DECEMBER 20 – JANUÁR 3: A KÉTSZEMÉLYES APARTMAN 550 EURO/HÉT, A HÁROMSZEMÉLYES 650 EURO/HÉT.
JÚLIUS 19 – SZEPTEMBER 6: KÉTSZEMÉLYES APARTMAN 600 EURO/HÉT, HÁROMSZEMÉLYES APARTMAN 700 EURO/HÉT.
Az árban benne van minden rezsi költség, egyszeri takarítás, ágynemű, és törülköző, valamint kerékpárhasználat.
 
APARTMAN KONYHÁJA

APARTMAN KONYHÁJA

 FONTOS! Az idegenforgalmi adó mértéke San Vincenzóban 1 Euro/fő/éjszaka, 12 év felett fizetendő, készpénzben.

  • admin (25-6-2013)

    Kedves Andrea,
    Köszönöm a segítséget. A szállások nagyon kellemesek voltak, az időjárás is kegyes volt hozzánk, sikerült mindent megnézni

Szólj hozzá!

Blog szabályai
Sértő tartalmú bejegyzés nem engedélyezett! Félkövér, Aláhúzott és Dőlt stílusjegyek alkalmazhatók.

Toscana Cestovanie Toscana Riviera